3 lucruri pe care să le faci dacă ai un card de cumpărături

3 lucruri pe care să le faci dacă ai un card de cumpărături

Detalii

CategoriiShoping
Tagurishopping
Ultima actualizareMarti 15 noiembrie 2022
Vizualizari65

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ai devenit posesorul unui card de cumpărături și vrei să știi care sunt beneficiile acestui instrument inteligent de plată în rate? Îți prezentăm în continuare ce avantaje ai și cum să folosești cardul de cumpărături, pentru a da valoare banilor tăi.

Instalează aplicația mobilă pentru plăți online cu cardul de cumpărături

Ca să te bucuri de toate beneficiile cardului tău de cumpărături, activează plățile online și instalează aplicația mobilă dedicată acestor operațiuni bancare. De exemplu, dacă ai CardAvantaj, poți să utilizezi aplicația AVANTAJ2go, cea mai eficientă metodă de informare pentru cardul de cumpărături în rate fără dobândă*. Prin AVANTAJ2go vizualizezi sumele disponibile în cont și bonusul acumulat, valoarea ratei lunare și lista tranzacțiilor efectuate. Afli despre campaniile și promoțiile din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj și descoperi ușor locațiile din apropiere, datorită hărții instalate în aplicație și utilizezi bonusul obținut din tranzacțiile anterioare pentru noi cumpărături în condiții convenabile.

Urmărește campaniile promoționale din rețeaua de magazine partenere

Ca posesor de CardAvantaj, urmărește constant campaniile oferite de magazinele din rețeaua de parteneri. Astfel beneficiezi de rate convenabile, reduceri semnificative și oportunități speciale pentru achiziționarea în cele mai bune condiții a produselor și serviciilor de care ai nevoie. Folosești cardul de cumpărături în rate fără dobândă* în campanii la articole electronice, electrocasnice, IT&C, materiale de construcții, mobilă, decorațiuni și accesorii, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, magazine alimentare, accesorii de lux, produse cosmetice, saloane de frumusețe, sport, service și accesorii auto-moto, restaurante, cafenele, baruri, servicii de sănătate, cultură și educație.

Recomandă cardul de cumpărături și primești beneficii suplimentare

Pe lângă beneficiile pe care le ai ca posesor de card de cumpărături în rate fără dobândă*, primești premii suplimentare dacă aduci și alte persoane care să achiziționeze un astfel de card. De exemplu, recomandă CardAvantaj unui prieten și ai bonus special pentru fiecare card nou emis prin recomandarea ta. Astfel îți crești sumele disponibile pe card și ajuți cunoscuții să obțină un card de cumpărături în rate fără dobândă*, care să-i ajute în optimizarea cheltuielilor. Puteți chiar să mergeți împreună la shopping, ca să vă bucurați de beneficiile oferite în cadrul campaniilor CardAvantaj, pe toată durata anului.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Sursa foto: Shutterstock.com