28-29 octombrie 2017, prima ediție ZenFest organizată la Bucuresti

28-29 octombrie 2017, prima ediție ZENFEST organizată la Bucuresti

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMiercuri 13 septembrie 2017
Vizualizari857

Voteaza & Distribuie

Descriere

Suntem bucuroși să te anunțăm că cea de a VI-a ediție ZenFest se va desfășura anul acesta pentru prima oară în București, în perioada 28-29 octombrie 2017. Evenimentul are în centru dobândirea echilibrului MINTE-CORP-SUFLET și reprezintă un nou val de energie pozitivă care îşi croieşte drumul spre inimile oamenilor.

Dacă prețuiești libertatea, vrei să parcurgi pași reali în scopul autocunoașterii și să te dezvolți armonios pe plan mental, fizic și emoțional, ne-ar face mare plăcere să te cunoaștem și te invităm la eveniment.
Numărul de locuri este limitat, iar înscrierile au început deja. Dacă îți rezervi locul acum, poți profita de prețul Early Bird redus: zenfest.ro/bilete. În plus, primii 20 de participanți înscriși primesc cadou o ședință gratuită de coaching de 20 de minute, în valoare de 100 lei!

Pe durata celor două zile, participanții la eveniment vor ”redefini succesul” sub îndrumarea specialiștilor din domenii diverse precum yoga, psihologie, nutriție, antreprenoriat, Theta Healing și multe altele. Mai mult, prin intermediul seriilor de conferințe și workshop-uri, a noțiunilor teoretice, studiilor de caz și activităților practice, participanții ZenFest sunt invitați să-și exploreze potențialul și să învețe tehnici și mijloace prin care își pot gestiona în sens pozitiv situațiile și provocările cu care se confruntă zi de zi.

ZenFest este pentru tine dacă vrei să afli secretele relațiilor armonioase cu partenerul/ partenera de viață, părinții, copiii sau cu colegii și prietenii, cum poți avea un stil de viață echilibrat și sănătos și un corp energic de dimineața până seara sau cum să manifești prosperitatea în viața ta. Dacă vrei să înveți cum să îți folosești puterea interioară pentru a-ți învinge orice frică care te ține în loc, dar și cum să lași trecutul în urmă și să trăiești în prezent, ZenFest este cadrul potrivit!

Festivalul ajunge acum și în București, după cinci ediții desfășurate cu succes în inima Transilvaniei, la Cluj Napoca. La ZenFest ai parte de o experienţă inedită şi primeşti resursele necesare dezvoltării tale personale şi spirituale, armonizării interioare, care să te ghideze spre relaţii echilibrate, împlinire, echilibru şi libertatea de a fi tu, cel autentic, cel care îţi doreşti să fii.