11 cele mai bune idei de cadouri pentru bărbați

11 cele mai bune idei de cadouri pentru bărbați

Detalii

CategoriiShoping
Taguricadouri
Ultima actualizareMiercuri 22 ianuarie 2020
Vizualizari481

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fie că e ziua lui sau o altă ocazie specială, alegerea unui cadou pentru un bărbat se dovedește adesea o provocare. În general însă, nu vei da greș cu haine sau accesorii. Iată 11 idei de care te poți folosi!

1. Ceasuri cu cureaua din piele
Un asemenea ceas este, prin natura lui, asociat cu evenimentele. Pentru a găsi modelul potrivit, ține cont de încheietura persoanei care-l va primi. În cazul în care aceasta e groasă, e bine să alegi un ceas de dimensiuni mari. Pentru încheieturile subțiri se potrivesc ceasurile care au cadranul mic.

2. Brățări pentru fitness
O brățară pentru fitness este potrivită pentru persoanele care sunt pasionate de sport. Aceasta poate monitoriza numărul de pași parcurși, caloriile arse, pulsul și somnul. Astfel, ajută pe oricine să se mențină în formă sau să slăbească. O alternativă asemănătoare pentru acest cadou este un smartwatch. Acesta se va conecta la telefon și dispune de funcții suplimentare. Totuși, prețul pentru un asemenea cadou va fi mai ridicat.

3. Parfumuri
Când faci un asemenea cadou, e bine să cunoști și să fii apropiat de persoana care-l va primi. Motivul e faptul că fiecare bărbat are personalitatea și gusturile diferite. Iar alegerea parfumului se va face în funcție de aceste detalii.

4. Genți de voiaj
Este ideală pentru bărbații care călătoresc mult. Se poate găsi pe stilul casual sau business, iar unele modele se pot asorta și în diverse ținute.

5. Cămăși
Fiecare persoană are alte preferințe vestimentare! Totuși, poți oferi cadou oricui cămăși bărbătești office. Cu un model uni, pe alb sau albastru, vei lăsa o impresie plăcută. Dacă vrei ceva mai special, poți da cadou și o cămașă gri sau roz.

6. Căști fără fir
Sunt potrivite pentru persoanele pasionate de muzică. Au prețurile mai ridicate decât căștile normale, dar și calitatea sunetului este una superioară.

7. Seturi de jocuri
Multor bărbați le plac jocurile de masă, precum șahul sau domino. De aceea, în unele cazuri poți face cadou un set precum acestea.

8. Butonii
Butonii au forme și metode de prindere variate, fiind confecționați dintr-o mulțime de materiale. Poți să faci cadou un set de butoni cu pietre prețioase. O altă opțiune sigură ar fi o pereche aurie sau argintie.

9. Cărți
Acest cadou nu este potrivit pentru orice bărbat. Însă, dacă știi că el e pasionat de lectură, îi poți dărui o carte din categoria sa preferată.

10. Portofele slim
Deși există multe modele de portofele, cel mai bine ar fi să optezi pentru unul slim, compatibil cu buzunarele frontale ale pantalonilor. Acesta se deosebește de cel obișnuit datorită dimensiunilor subțiri și are un aspect minimalist.

11. Vouchere
Încă nu ești sigur ce să oferi? Probabil nu vrei să mergi pe varianta clasică, dar impersonală, a banilor într-un plic, așa poți da cadou un voucher de cumpărături în magazinul lui favorit de haine. Astfel, va putea să achiziționeze cu acesta orice își dorește.

De ce criterii să ții cont când faci un cadou?

În primul rând, ia în calcul vârsta celui care primește darul tău! Un bărbat până în 30 de ani va aprecia mereu tehnologia și ceea ce ține de vestimentație. Pentru bărbații de peste 40 de ani sunt pretabile cadourile ceva mai serioase.

Al doilea factor important este personalitatea. Degeaba vrei să faci un cadou care n-are legătură cu pasiunile celuilalt. E important să ții cont de acestea, altfel ce oferi nu va fi primit cu drag. Un ultim aspect pe care să nu-l neglijezi niciodată este relația ta cu bărbatul respectiv. Dacă ți-e prieten, cadoul trebuie să fie diferit decât dacă ți-e iubit sau soț! Urmând aceste sfaturi, vei lua decizia corectă!

Sursa foto: pixabay.com/photos/gifts-background-decoration-present-2998593/