10 Motive pentru a te caza in apartament in aceasta vacanta

Detalii

CategoriiTurism
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2594

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sederea intr-un apartament de vacanta prevede de asemenea beneficii suplimentare cum ar fi: viata privata, facilitati de auto-catering si taxe mai mici comparativ cu o camera de hotel.

1. Apartamentele de vacanta ofere o intimitate mult mai mare decat la hoteluri. Calatorii pot veni si pleca dupa bunul plac, fara tulburari de menaj sau de servicii in camera.

2. La sedere intr-un apartament de vacanta , vizitatorii se pot bucura de o experienta autentica de a trai exact ca localnicii. In cazul unor locatii de lux, puteti benficia de jacuzzi, piscina privata sau spa, astfel incat puteti sa le utilizati exclusiv.

3. Daca va deplasati intr-un grup mare de prieteni, cu familia , sau o deplasare de afaceri, vacanta intr-un apartament este o optiune practica. In acest fel oricine poate imparti costurile. De asemenea, este mai usor si cu transportul.

4. In afara de orice altceva, apartamentele de vacanta percep o taxa fixa pentru intreaga apartamentul, indiferent de numarul de ocupanti. Prin urmare, economisi o importanta suma de bani comparativ cu un hotel.

5. O vacanta in apartament va functiona ca un al doilea ¨acasa¨, ceea ce face mai usor pentru tine de a va monitoriza copiii dumneavoastra.

6. Intr-o vacanta in apartament o familie are de asemenea mai mult spatiu si mai multe camere. Prin urmare, parintii nu trebuie sa imparta camera cu copiii lor. Toata lumea se poate bucura de propriul lor spatiu .

7. Toate apartamentele de vacanta ofere bucatarii complet echipate, astfel permitandu-va sa gateti toate mesele si a salva o suma considerabila pe alimentatie pentru intreaga familie. Intr-un hotel, preturile sunt susceptibile de a fi exorbitante pentru a comanda de la room service, daca nu vreti sa mergeti afara si sa manancati. Restaurantele hotelului sunt la fel de scumpe ca si room service, daca nu mai mult.

8. Cel mai bun aspect despre vacanta in apartamente este ca va veti simti ca esti intr-o casa departe de casa, si totusi stiti ca sunteti intr-un loc nou, fara responsabilitatile implicate zilnic de acasa.

9. In oferta inchirierivacante.ro, oferta de cazare cuprinde diferite optiuni care variaza de la vile la case de vacanta, aprtamente, garsoniere, la un pret mai mic decat o camera de hotel, oferindu-va optiunile de marime, spatiu si locatie.

10. Aceste optiuni sunt ideale pentru vacante lungi. In general, apartamentele de vacanta ofera optiuni de inchiriere pe zile, saptamanal sau lunar.