1.500 RON bonus la Magic Jackpot

1.500 RON bonus la Magic Jackpot

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri de noroc
Ultima actualizareLuni 27 septembrie 2021
Vizualizari187

Voteaza & Distribuie

Descriere

Magic Jackpot este unul dintre cele mai noi cazinouri online din România și s-a făcut remarcat rapid în rândul jucătorilor prin diferitele bonusuri oferite și prin varietatea mare de jocuri pe care o pune la dispoziție clienților săi. Un prim aspect care trebuie menționat atunci când vorbim de Magic Jackpot este bonusul de bun venit.

În primul rând, pentru a beneficia de bonusul de bun venit de la Magic Jackpot, trebuie să îți creezi un cont. Crearea contului se realizează foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma de cazino online magic jackpot și să apeși pe butonul de înregistrare. Va trebui să completezi toate informațiile corect.

Informațiile cerute sunt legate de nume și prenume, adresă, număr de telefon și date personale din cartea de identitate. După completarea tuturor câmpurilor libere, va trebui să îți verifici contul prin încărcarea documentelor cerute de Magic Jackpot. În general, aceste documente se rezumă doar la încărcarea unei poze cu cartea de identitate, dar în anumite cazuri îți pot cere și alte documente precum dovada adresei.

Primul bonus de bun venit la Magic Jackpot

După ce ți-ai creat contul și l-ai verificat, trebuie să efectuezi o depunere folosind una din metodele disponibile pe site. Primul bonus de bun venit pe care Magic Jackpot îl oferă jucătorilor săi este de 100% bonus din prima depunere în limita a 900 RON. Pentru a beneficia de acest bonus trebuie să îl selectezi din secțiunea “Acasă sau din direct din pagina de depunere. Trebuie să știi că pentru a putea beneficia de acest bonus, trebuie să efectuezi o depunere de minim 50 RON.

Pe lângă bonusul de 100% la prime depunere, Magic Jackpot te recompensează cu 100 de rotiri gratuite la Book of Dead după prima depunere. Aceste rotiri gratuite se vor aloca cate 10 rotiri în fiecare zi timp de 10 zile. De asemenea, după verificarea contului vei primi instant în contul tău 500 rotiri gratuite la jocul Book of Dead.

Bonusul de bun venit la Magic Jackpot nu se oprește doar la prima depunere. La a doua depunere efectuată vei primi încă un bonus de 50% din valoarea depunerii cu condiția ca bonusul să nu depășească 600 RON. Și la acest bonus se aplică depunerea minimă de 50 RON.

Jocuri Magic Jackpot

La Magic Jackpot ai de ales din peste 900 de jocuri. Indiferent că vrei să te relaxezi cu sloturi celebre sau jocuri de masă, Magic Jackpot le are pe ambele. De asemenea, pe lângă secțiunea de Cazino simplă, vei găsi și secțiunea de Cazino Live unde poți paria la ruletă sau blackjack cu dealeri live. Dacă alegi să joci celebre sloturi EGT, ai șansa oricând să câștigi unul dintre cele 4 Jackpot-uri existente.

În secțiunea de ajutor vei găsi răspuns la cele mai frecvente întrebări legate de Magic Jackpot și de activitatea de joc, iar dacă nu găsești răspunsul la întrebarea pe care o cauți, poți alege să discuţi prin intermediul unui chat cu unul din personalul echipei de suport. Tot în secțiunea ajutor vei găsi informații relevante legate de bonusul de bun venit.