Decorarea bradului de Craciun

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6643

Voteaza & Distribuie

Descriere

Idei de decorare a bradului de Craciun

  • culorile bradului: Alege doua culori pentru a impodobi bradul de Craciun. Daca crezi ca un astfel de decor pentru bradul de Craciun nu e suficient de reprezentativ poti apela la cateva nuante ale aceleiasi culori, insa sa nu intreci masura.

  • culorile globurilor: Orienteaza-te spre globuri mate, stralucitoare, de nuante pale sau stridente din aceeasi gama de culoare. Dintre combinatii de culoare poti alege intre rosu cu alb/argintiu, rosu cu galben, albastru cu alb/argintiu sau albastru cu galben. O idee excelenta de decorare a bradului de Craciun este cea in culorile incaperii in care acesta se va afla.

  • forma globurilor: Poti alege globuri de dimensiuni diferite, forme clasice sau mai speciale, specifice sarbatorii Nasterii Domnului: ingerasi, bastonase, stelute, clopotei, cizmulite etc. Insa evitati aglomerarea de globuri si ornamente in brad pentru ca s-ar putea sa creati impresia de supraincarcare si stim cu totii ca ce e prea mult strica. Alternarea dimensiunilor si formelor va va asigura un decor echilibrat si placut.

  • instalatia de Craciun: Fie ca alegeti una cu becuri sau leduri, instalatia se recomanda a fi aleasa in concordanta cu culorile din brad. Spre exemplu, daca v-ati hotarat asupra a doar doua culori pentru decorarea bradului, opteaza pentru una din aceste culori si pentru instalatia electrica. Ba mai mult, cea mai potrivita culoare e cea care nu iasa in evidenta decoratiunile de Craciun. In ce priveste varianta de decorare cu mai multe nuante, cea mai potrivita alegere e o instalatie electrica multicolora sau alba.

  • decorul de sub bradul de Craciun: Aici puteti alege un covoras specific atmosferei de Craciun, rotund si pufos, intr-una din culorile rosu, alb sau verde. Pe covoras asezati cadouri luminoase de diferite marimi si combinatii de culori, care vor spori cu siguranta efectul bradului. Cadourile argintii le puteti lega cu fundita albastra iar cele aurii cu fundita rosie si decoratiuni cu stelute. De asemenea se pot combina cadouri de aceeasi culoare si dimensiuni diferite sau cadouri de aceeasi dimensiune si culori diferite.

  • vardul de brad: nu uitati de acest element care va intregi decorul de Craciun.

Recomandari pentru decorarea bradului daca aveti copii mici
- alegeti globuri din plastic in locul celor din sticla
- limitati accesul copiilor la bradul de Craciun nesupravegheati caci copiilor le vin tot felul de idei
- evitati globurile care sunt vopsite cu substante care pot dauna copilul dvs sau sunt decorate cu margele sau sclipici deoarece copiii sunt tentati sa le bage in gura
- scoateti instalatiile electrice din priza atunci cand nu sunteti acasa sau dormiti.