De ce e sexul sanatos?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari9263

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe langa satisfactie, sexul are multe alte beneficii. Cu cat faci mai mult sex, sustin specialistii, cu atat adaugi un plus de frumusete si tonus. Asadar, se poate spuna ca sexul este benefic atat fizic cat si psihic. De ce e sexul sanatos?

1. Mentine silueta

In timpul unei partide de sex se ard mai multe calorii decat crezi. Daca adaugi si dezbracatul, preludiul si dusul ulterior, atunci poti linistita sa planuiesti cat de curand inca o seara romantica la care sa-ti desfeti papilele gustative.

2. Mentine tineretea

Conform unui studiu britanic, sexul regulat, de cel putin trei ori pe saptamana, te intinereste cu 4-7 ani. Fara diete drastice si efort facut doar pentru ca trebuie.

3. Intareste sistemul imunitar

Se pare ca in cazul unei femei care sufera de cancer de san, dar are contact sexual cu o anumita frecventa, recuperarea este mai rapida si mai usoara.

4. Combate stresul

In urma contactului sexual se secreta dopamina, o substanta care elimina hormonii de stres. Mai mult, dispar durerile de cap, scade tensiunea, iar tu vei avea un somn mai linistit si mai odihnitor.

5. Alunga depresia

Sexul contribuie la cresterea cantitatii de estrogen. Cel putin 2 partide de sex pe saptamana iti asigura energia si vitalitatea necesare!

6. Accelereaza apetitul sexual

Apetitul sexual creste cu cat maresti frecventa partidelor. Avand in vedere cate beneficii exista, ai nu numai tu de castigat, ci si partenerul tau!

7. Previne bolile de inima

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca 20 de minute de sex de trei ori pe satamana scade riscul aparitiei unei boli de inima.

8. Confera fermitate pielii

Se pare ca sexul face pielea mai ferma si ne curata tenul, scapandu-ne de cosuri. Privirea noastra devine mai luminoasa si mai radianta!