Ce spune culoarea ochilor despre tine?

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari20833

Voteaza & Distribuie

Descriere

In lista de mai jos au fost luat in considerare unele dintre cele mai comune culori naturale ale irisului si unele care, desi sunt mai rare, apar tot in mod natural. Unii experti sunt de parere ca cei a caror culoare a ochilor este mai inchisa sunt mult mai sociabili decat cei cu ochi de culore mai deschisa. Cu toate acestea, ei cred ca trasaturile de personalitate sunt determinate mai mult de activitatea sociala decat orice caracteristica fizica.

Inainte de a arunca o privire pe lista cu semnificatii ale culorilor ochilor, trebuie explicat ca nu exista nici o cercetare formala care poate asocia ochii cu o anumita trasatura de caracter. Acestea sunt pur si simplu observatii care au fost facute in timp si compilate pentru a raspunde intrebarilor cu privire la sensul culorii ochilor dumneavoastra.

Ochii negri

Conotatie de mister, intuneric, senzualitate, farmec, secret, cultura

Cei care au ochii negri sunt recunoscuti pentru senzualitatea lor naturala, dar, de asemenea foarte secretosi. Persoanele cu ochii negri sunt cunoscute pentru faptul ca nu dezvaluie prea multe despre ei insisi sau despre vietile lor cu altii. Au capacitatea de a folosi puteri psihice datorita energiei lor interioare.

Ochii caprui

Conotatie de creativitate, curaj, fertilitate, dezvoltare, energie, suferinta

Cei care au ochii caprui sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt cu picioarele pe pamant si lipsa lor de interes pentru lucrurile si tendintele materialiste. Sunt foarte aproapiati de natura si par sa functioneze cel mai bine atunci cand se lucreaza in comuniune cu ea. Cu toate acestea, sunt independenti si puternici.

Ochi de culoarea mierii

Conotatie de curajul si independenta interioara

Cei cu ochii de culoarea mierii au capacitatea de a se vindeca, au sensibilitate si empatie pentru altii si sunt foarte exuberanti.


Ochi verzi

Conotatie: stare buna de sanatate, proasat si inocent, vitalitate, prospetime

Cei care au ochii verzi sunt spirituali si naturali, dar nu neaparat religiosi. Sunt plini de compasiune, si sunt cunoscuti ca fiind oameni foarte creativi.

Ochi albastri

Conotatie: energia cerului si a soarelui, ganduri directe, foarte constienti

Culoarea albastra a fost adesea asociata cu abilitatlei clarvazatorilor si cu capacitatea de a citi trecutul si viitor. Cei cu ochi albastri sunt hotarati si directi, sunt plini de viata si au un acut simt al observatiei.


Ochi gri

Conotatie: vreme, apa, schimbare, intelepciune, taina

Ochii gri sunt cunoscuti pentru taria interioara profunda care nu poate fi afectata de nici o forta din afara. Persoanele cu ochii gri sunt cunoscute pentru sensibilitatea si profunzimea lor. Au capacitatea de a manipula in functie de nevoie si de imprejurari.