Cand se simte un barbat satisfacut?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari8562

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cateodata, partida de sex cu barbatul tau, care te iubeste cu adevarat, se transforma intr-un ritual plictisitor si banal. De ce este asa? Aceasta este o realitate, orice in aceasta lume pare monoton dupa un timp, desi nu este asa, ci este este modul sau maniera in care tratam anumite probleme iar situatiile devin plictisitoare. Si din cauza aceasta, unul dintre voi trebuie sa ia masuri pentru a mentine relatia si a face viata amoroasa mai interesanta.

Si daca timpul petrecut cu barbatul tau devine destul de previzibil, atunci este cazul sa faci unele schimbari. Nu astepta ca el sa ia initiativa si sa gaseasca solutii in viata vostra sexuala! De ce nu incepi tu prin a-i arata ce vrei de la el?

Aceste gesturi vor „condimenta" cu adevarat viata sexuala! Barbatul tau se va simti mai multumit ca niciodata! Pentru ca surprizele sunt intotdeauna binevenite pentru a face relatia mai interesanta si mai „apetisanta"!

Trezeste-l cu o partida de sex si ofera-i suspine calde si gesturi senzuale oricand si oriunde va aflati! Acesta este cel mai „fierbinte" lucru pe care o femeie il poate adopta pentru a-i trezi simturile barbatului ei. Niciodata nu te intinde in pat ca o statuie, ci preia alternativ controlul pentru a-ti satisface barbatul si a-l duce pe culmile cele mai inalte ale placerii.

Ignora toate intamplarile din exteriorul dormitorului .... Cand vine momentul sa faceti dragoste, fa abstractie de vocile membrilor familiei sau colegilor de camera sau de ceva anume ce se petrece in alta parte. Doar priveste-l adanc in ochi, zambeste si continua sa traiesti clipa.

De asemenea, nu iti fie teama sa-i spui exact ce si cum il doresti in dormitor. Este responsabilitatea ta de a-i dezvalui partenerului tau ce fel de pozitii sexuale sau placere intima doresti sa experimentati. Astfel va veti bucura amandoi de timpul petrecut impreuna.

Si niciodata, dar niciodata nu-ti face barbatul sa se simta vinovat ca face ceva gresit in partida de amor. Acest lucru il va determina sa-si piarda increderea in sine, si, prin urmare, se vor naste aspecte nesigure pentru amandoi.

Daca consideri ca a uitat ceva sau ca a gresit undeva, lasa discutia despre asta pentru mai tarziu. Intreaba-l intr-un alt mod daca ai omis ceva iar el iti va spune. Reciproc, si el te va intreba acelasi lucru, cand e randul tau sa fii sincera si sa-i spui cum te-ai simtit.

In acest fel, veti reusi sa va cunoasteti mai bine nevoile si asteptarile unul altuia. Daca consideri aceste sfaturi insuficiente, completeaza atmosfera oferindu-i barbatului tau o sedinta de masaj erotic.