Adela Popescu

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari16259

Voteaza & Distribuie

Descriere

Adela Popescu (pe numele intreg Adela Elena Popescu) s-a nascut pe 8 octombrie 1986, in localitatea Dragasani din judetul Valcea. In copilarie a iubit muzica si dansul, insa mai tarziu s-a indreptat spre o cariera in actorie.




Adela Popescu


Adela Popescu, protagonista telenovelei "Iubire ca in filme"



Pe vremea cand era inca o copila a participat la festivaluri in intreaga tara. La 13 ani il intalneste pe celebrul Mihai Constantinescu, care ramane impresionat de vocea acesteia si ii compune piese. Un an mai tarziu se muta din locul natal la Bucuresti impreuna cu fratii ei mai mari, unde se inscrie la liceul de muzica "Dinu Lipatti", la clasa de actorie, moment care marcheaza interesul ei spre acest domeniu.




Adela Popescu


Adela Popescu



La 19 ani castiga castingul pentru telenovela "Numai Iubirea" care urma sa fie difuzata la Acasa Tv, rol care, desi a fost secundar, a facut-o cunoscuta in fata publicului din Romania si i-a deschis multe usi in cariera actoriceasca. Astfel, nu dupa mult timp, primeste rolul de protagonista a telenovelei „Lacrimi de iubire", difuzata pe acelasi post tv, in care interpreteaza cu o naturalete si inocenta desavarsite. In paralel cu filmarile la aceasta productie, Adela a inregistrat primul album, intitulat „Lacrimi de iubire", in colaborare cu Laurentiu Duta, Ionut Radu (Praf in ochi), Florin Sever si Florin Grozea de la Hi-Q.




Adela Popescu


Adela Popescu



Anul 2006 ii aduce Adelei un nou rol, cel de protagonista a telenovelei „Iubire ca in filme", tot o productie Acasa Tv. Telenovela prezinta povestea Ioanei, o tanara de 23 de de ani nevoita sa duca in spate multe responsabilitati. Dupa moartea parintilor e pusa in fata unor situatii dificile, printre care compromisurile pe care trebuie sa le faca pentru a-si ajuta sora, Raluca (rol interpretat de Adina Galupa). Dan Bordeianu, partenerul alaturi de care Adela joaca in serial, devine si partener in viata reala, insa, spre uimirea publicului in fata caruia pareau un cuplu de nedesparit, povestea lor de dragoste se sfarseste in 2007. In 2006 Adela lanseaza si albumul care are acelasi nume cu al telenovelei, „Iubire ca in filme".




Adela Popescu si Dan Bordeianu


Adela Popescu si Dan Bordeianu



Cariera in actorie a Adelei continua, iar in anul 2008 apare in „Razboiul Sexelor", si apoi in telenovela „Ingerasii", productii ale aceluiasi trust. Anul 2009 ii aduce tinerei actrite un rol in lungmetrajul "Week-end cu mama", in regia lui Stere Gulea, in care Adela a demonstrat ca poate interepreta si personaje mai complexe decat cele din telenovele. Intre timp, Adela lanseaza al treilea album, intitulat „Raspunsul meu".



In 2009 si 2010 o regasim pe frumoasa actrita in prima telenovela romaneasca de epoca, „Aniela". Colaborarea cu Acasa TV continua in 2010 in serialul tv „Iubire si onoare", in care Adela Popescu interpreteaza un rol negativ. Aici Adela este perversa Carmen, care presteaza servicii la pat fara sa se implice sentimental, si care e gata sa recurga la orice pentru a-si atinge scopul, acela de a se casatori cu Amir (rol interpretat de Radu Valcan) si a duce o viata luxoasa.




Adela Popescu si Radu Valcan


Adela Popescu si Radu Valcan



Speculatii privind legatura amoroasa dintre Adela Popescu si Radu Valcan au aparut de la sfarsitul lui 2010, ca urmare a scenelor amoroase din telenovela. Insa abia in ianuarie 2011 cei doi si-au oficializat relatia.




Adela Popescu si Radu Valcan


Adela Popescu si Radu Valcan, cuplu in viata reala



Se pare ca aceasta a prins contur pe durata concursului „Dansez pentru tine" din toamna anului 2010, la care au participat amandoi. Radu a concurat alaturi de Elena Voscoboinic, care ulterior a devenit membra a baletului „Dansez pentru tine", iar Adela a dansat pe scena visurilor alaturi de Alexandru Lica, cu care a ajuns pana pe locul 2. Cel mai spectaculos dans prestat de ei a fost dansul in ploaie, la care au fost jurizati cu 10 pe linie.



Adela Popescu si Radu Valcan formeaza un cuplu care starneste interes in showbiz-ul romanesc, deoarece sunt tineri, sexy si plini de energie.