4 sfaturi importante pentru articolele SEO

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3635

Voteaza & Distribuie

Descriere

Unul dintre procedeele de optimizare a site-urilor este scrierea articolelor fie pentru directoare de articole, fie pentru diverse publicatii care accepta astfel de texte. Insa scrierea acestui tip de articol nu este la fel ca redactarea sau compunerea articolelor obisnuite pentru ziare sau pentru reviste.
Cand vine vorba de articolele SEO trebuie acordata multa atentie cuvintelor cheie, pentru ca ele sunt cele care vor aduce trafic pe site-ul dvs. in cazul unei cautari mai relevante.

Iata 4 sfaturi pentru a scrie un articol optimizat pentru motoarele de cautare:

  1. Inainte de a va apuca sa scrieti articole SEO pentru site-ul dvs. primul lucru pe care trebuie sa il cunoasteti e lista de cuvinte cheie pentru care vreti sa il optimizati si care va vizeaza continutul. Aceste cuvinte cheie sunt usor de obtinut folosind diferite instrumente pentru cuvintele cheie, in special cel gratuit, oferit de Google: Google AdWords External Tool. Alegeti acei termeni care nu sunt extrem de competitivi, dar totusi cautati de catre cititorii dvs. tinta. Acesti termeni va vor oferi sanse mai mari de a obtine un Page Rank mai mare pentru articole dumneavoastra.
  2. Plasati cuvintele cheie in mod strategic in articolele dvs. Nu le aruncati oriunde, doar de dragul de a fi acolo si de a indeplini un numar de aparitii. Pentru ca spiderii de cautare sa gaseasca aceste cuvinte fara sa para nimic dubios in articolele dvs, folositi-le de cel mult doua ori intr-un paragraf (in functie de cat de lungi sunt paragrafele), in titluri si in sumarul articolului.
  3. Evidentiati si folositi cuvintele cheie in anchor textul linkului. Este una dintre cele mai eficiente metode de a mari Page Rankul. Italicizati sau ingrosati cuvintele importante, sau si mai bine, faceti-le accesibile ca linkuri. Nu uitati, puteti face asta doar daca veti folosi articolele pe propriul site sau cand le inscrieti pe site-uri care accepta publicarea articolelor.
  4. Densitatea cuvintelor cheie trebuie foarte atent cantarita. Prea multe cuvinte asemanatoare vor deranja atat cititorii cat si motoarele de cautare. Limitati-va asadar la un anumit numar care va face articolul sa arate natural si in acelasi timp va va ajuta sa va mariti traficul.


Urmand acesti pasi simpli, puteti incepe promovarea site-ului dvs prin articole SEO si puteti miza pe rezultatul oferit de ele. Tot ce trebuie sa faceti e sa tineti cont de termenii de utilizare ai site-urilor pe care vreti sa publicati articolele.