StylishCircle - cel mai influent portal de fashion

StylishCircle - cel mai influent portal de fashion

Detalii

Web
https://www.stylishcircle.ro/blog
Social links
Categorie
Prestari servicii
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
620

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă până acum ne-am obişnuit ca majoritatea site-urilor de modă de pe piaţa românească să ofere doar posibilitatea cumpărăturilor online, StylishCircle.ro reuşeşte să iese în evidenţă prin faptul că oferă cea mai bună experienta utilizatorului. După o lansare spectaculoasă la Timişoara, printr-un eveniment stylish la care au participat peste 40 de bloggeri din întreaga ţară, site-ul românesc a reprezentat o adevărată surpriză pentru toată lumea.

StylishCircle.ro a reuşit să strângă într-o perioadă foarte scurtă de timp o comunitate mare de oameni pasionaţi de frumos, creând o adevărată concurenţa prin crearea de colaje online şi publicare de ţinute inspirationale pentru toată lumea. Pe lângă asta,fiind un portal pe bază de afiliaţi, pe site putem găsi o varietate de produse (din categoriile haine, incaltaminte, accesorii si cosmetice) pentru toate buzunatele.

Site-ul mai este dezvoltat pe 2 regiuni: Statele Unite şi Germania. În anul 2015 a fost făcut primul pas prin înfiinţarea variatei .com, iar un an mai târziu, în februarie 2016 a fost lansată şi varianta nemteasa în cadrul evenimentului Fashion Tech din Berlin. La mai puţin de jumătate de an de la lansare, proiectul a fost prezentat tot la Berlin, în cadrul evenimentului Mercedes-Benz Fashion Week, un moment aşteptat cu nerăbdare de majoritatea fashionistilor.