Propunere colaborare/ Oportunitate afaceri – Magazine tip insula

Detalii

Telefon
0727408080
Pret
1.000 EUR
Categorie
Prestari servicii
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
698

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ne adresam celor care isi doresc propria afacere, insa nu stiu de unde sa inceapa!
Propunerea noastra consta in amplasarea de magazine tip insula pe galeriile centrelor comerciale, in vederea comercializarii produselor cosmetice frantuzesti de make-up marca Laura Clauvi si parfumurilor din gama Sansiro.

Ce oferim:
-insula construita din pal lucios si plexiglas, echipata cu sistem de iluminare propriu;
-aparatura auxiliara necesara vanzarii (calculator+scanner+casa marcat+sistem de supraveghere video);
-furnizarea directa a produselor, fiind unici importatori ai acestora;
-training initial al personalului;
-suport pe tot parcursul colaborarii;

SC LAURA CLAUVI COSMETICS SRL, este unic importator in Romania al produselor cosmetice frantuzesti marca Laura Clauvi incepand cu anul 2013.
Gama de produse a fost conceputa si dezvoltata respectand standardele frantuzesti din dorinta de a oferi tuturor femeilor posibilitatea de a folosi produse cosmetice de calitate premium, insa cu un efort financiar redus. Astfel, cu un raport excelent pret/calitate, in doar 5 ani, aceste produse au ajuns sa fie foarte apreciate in tarile din vestul Europei.

Parfumurile Sansiro contin doar ingrediente naturale, obtinute din flori si mirodenii de cea mai buna calitate. Niciun produs nu contine aditivi sintetici.
Parfumurile Sansiro sunt produse utilizand sisteme automate de productie, pe toata durata procesului de fabricatie, produsul neavand contact uman. Intreg procesul de fabricatie este atent supravegheat de personal specializat, niciun produs nefiind oferit spre vanzare fara un control de calitate individual.