Malpraxis Dr Calineata Emil

Malpraxis Dr Calineata Emil !

Detalii

Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 7 ani si 9 luni
Vizualizari
903

Voteaza & Distribuie

Descriere

MALPRAXIS - DENTIST - "MACELARUL DIN FRANKFURT"
ANUNT IN INTERES COMUNITAR !!!
ZAHNARZT, DR. EMIL CALINEATA (medic stomatolog roman, stabilit in Germania, are foarte multi pacienti romani) Straße: Königsteiner Str. 121, 65929 Frankfurt am Main:Hessen Telefon: 069/312961 (Germania)
"- Nu isi schimba manusile, doar se clateste pe maini iar dupa se sterge cu prosopul pe care il folosesc si “asistentele cabinetului”, lucreaza cu o pereche de manusi cu toti clientii, ozi intreaga; (În urma unei intervenţii chirurgicale sau stomatologice dacă instrumentarul medical nu a fost sterilizat corespunzător Risc Mare de transmitere HIV/SIDA, HEPATITA ETC)
- “asistentele cabinetului” sunt emigrante din Maroc, din cand in cand mai sunt “plesnite peste fund” (hartuire sexuala) nepregatite din punct de vedere medical;
- Nu mi s-au aratat instrumentele, acele, etc sigilate;
- Mai trage cate un “snaps”
- Nu a purtat manusi la fiecare procedura medicala, chiar daca a venit de la toaleta;
- Chiar daca tot timpul este ocupat cu mainile, ex: raspunde la telefon, cauta prin sertare, mai plesneste cate o asistenta peste fund, pune mainile pe usi, ustensile, hartii, etc
- Nu schimba manusiile si nu se spala de fiecare data pe manusi;
- Nu isi sterilizeaza ustensilele conform regulilor de baza, le spala la chiuveta in camera “laborator”

Cu ce probleme m-am dus:
1) Maseaua nr 26, de scos nervul: anestezia si –a facut efectul, la modul falca stanga amortita dar in momentul in care s-au introdus acele pentru scoaterea nervului, am simtit, dar a continuat cu toate ca se vedea clar ca sunt in dureri. Cu 3 ace infipte in cele 3 canale, ale maselii domnul Dr. Calineta Emil m-a trimis in camera (debara) sa mi se faca radiografie, de catre “ una din asistente”, usa a fost lasata deschisa tot timpul, in conditiile in care un client tocmai trecea prin fata mea in timpul radiografiei.
2) In materie de coroana, nu iti ia amprenta cum trebuie, iar dimensiunile coroanei sunt mult prea mari pentru a incapea, in momentul in care iti cimenteaza coroana slefuieste dintii sanatosi de deasupra si de langa coroana si sus si jos, adica strica dintii sanatosi pentru a face “loc” noii coroane, sa poti sa “mesteci“ bine.
- Lucreaza cu materiale ieftine si depasite de vreme, scaunele defecte (nu functioneaza nici aspiratorul de scos saliva din gura)
- Se discuta o manopera si un pret si la final te trezesti cu alta suma de plata, pretul fiind unul mai mare decat cel stabilit de la inceput. "
"Totul poate fi altfel" - Alfred Adler