FiveStarStudio Constanta- angajeaza modele videochat

FiveStarStudio Constanta- angajam modele videochat

Detalii

Telefon
0737197464
Pret
2.000 USD
Categorie
Locuri de munca
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
498

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca sunteti interesata de un job in domeniul videochatului, FiveStarStudio angajeaza modele - studiile, varsta sau aspectul fizic nu reprezinta un criteriu principal de angajare. In ceea ce ne priveste, punem in primul rand pret pe seriozitate, determinare, speranta fiecaruia de a isi indeplini toate dorintele.

Credem ca motivatia banilor poate fi inlocuita cu alte aspiratii care le poti regasi incepand sa practici aceasta meserie. Un bun exemplu ar fi faptul ca devii importanta pentru tine, devii independenta, stapana pe viata ta, incepi sa iti regasesti increderea in tine, te vei simti cu siguranta diferita, speciala, frumoasa si apreciata! De asemenea, ca sa stabilim un aspect la fel de important, nuditatea nu este neaparat obligatorie - ci reprezinta alegerea dumneavoastra!

Noi vom fi alaturi de tine pentru a te sustine si ajuta:), in intampinarea acestui suport FiveStarStudio vine cu o oferta personalizata greu de refuzat:
- In perioada 1 iulie - 31 Iulie 2016 venim cu cel mai frumos bonus pentru modelele noi: primesti 80 % in primele doua saptamani din tot ceea ce faci pentru a te propulsa cat mai rapid moral, financiar si mai ales competitiv in aceasta industrie.
- 1000 usd bonus REAL!
- 100 usd sau 5% din castiguri - pt orice prietena adusa de tine la studio
- Vino si vorbeste cu noi si cu fetele care iti vor deveni colege, nu avem nimic de ascuns, iar o intalnire cu noi nu implica din partea ta nici o obligatie.