Clinica de ginecologie in Timisoara

Clinica de ginecologie in Timisoara

Detalii

Telefon
0356116424
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
633

Voteaza & Distribuie

Descriere

Clinica de ginecologie in Timisoara

Lasa feminitatea cu tot ce presupune aceasta sa fie o parte frumoasa a vietii tale si vino la o discutie antrenanta si interesanta de planning familial. Afla mai multe despre tipul de aniconceptionale sau metode de contraceptie care ti se potrivesc, despre contraceptia de urgenta si prevenirea bolilor cu transmitere sexuala.
Cuplurile care se confrunta cu probleme de infertilitate vor putea fi consultate, investigate si se pot incerca diverse tehnici de tratament.

In Clinica ESTET & GYN va asteapta o echipa cu experienta pe specializarea de ginecologie, care va vor asculta atent, apoi intr-o atmosfera destinsa veti fi consultata si investigata. La dispozitia va stau echipamentele de ultima generatie, iar atmosfera din Clinica ESTET & GYN, va reusi sa va reduca din stresul firesc al vizitei la medicul ginecolog.

Colaboram cu Casa de Sanatate, cu un bilet de trimitere de la medicul de familie consultatia este gratuita!

In cazul in care sunteti gravida si doriti sa deveniti mamica, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va consulta sarcina si starea dumneavoastra de sanatate.

Medicul Ginecolog va ghida pasii necesari pentru a fi efectuati, analizele si investigatiile pe care trebuie sa le urmati, pentru a reusi sa evitati pericolele din cursul celor 9 luni de sarcina. Ecografiile periodice va vor confirma dezvoltarea normala a fatului.

In Clinica ESTET & GYN va asteapta o echipa cu experienta care va v-a ajuta sa aduceti pe lume un copil sanatos.