Zeolitul, mineralul minune

Detalii

CategoriiStiri sanatate
TaguriMedicina
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1930

Voteaza & Distribuie

Descriere

Zeolitul, mineralul minune

Zeolitul este un mineral folosit inca din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala chineza, precum si medicina ruseasca influntata desigur de cultura asiatica. Este folosit de asemenea in medicina multimilenara Ayurveda, practicata de indieni de pe vremea culturii vedice. El a fost "redescoperit" de ultimele cercetari din domeniul cancerului dar si al altor boli ale mileniului trei.

Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat format pe cale naturala cu milioane de ani in urma, in timpul eruptiilor vulcanice mai vechi sau mai noi de pe Terra. S-a format prin contactul lavei ultrafierbinte emisa de vulcan si apa marii. Dintre cele zeci de tipuri de zeolit, numai unul singur este folosit in terapie, si anume cel denumit clinoptilolit. Numele i-a fost dat de mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt, si numele se traduce prin Piatra care Fierbe, sau Piatra Zeilor. Este o aluzie desigur atat la formarea acestuia prin interactiunea lavei cu apa marii, cat si la puterile sale vindecatoare.

In toate culturile si traditiile teologice, zeii au fost cei care l-au invatat pe om si...medicina. Aici ne permitem o paranteza. Ce este acela un zeu? Care este definitia Zeului? Ei bine, un zeu este o functie creatoare a Universului. Sunt entitati trimise de Universul/TOT/Dumnezeu din El Insusi, si dotate cu misiuni si puteri creatoare. Ei au creat Omul, au creat civilizatii, culturi, teologii, morala si legile/poruncile. Ultimul Zeu cunoscut, trimis de Creator este Iisus Christos (in limba traca Aesus Christeos - fiul zeilor blonzi), a carui viata si sacrificiu au avut menirea de a-l face pe om mai bun, de a-l readuce acolo de unde a fost gonit, adica in Lumina. Originea dubla a omului, Telurica si Divina, precum si Liberul arbitru, dar mai ales activitatile ezoterice ale anumitor Societati Secrete, l-au indepartat temporar pe OM de la misiunea sa, dar ...nu este niciodata prea tarziu.

Zeolitul este un foarte puternic detoxifiant natural, care nu produce efecte adverse. Este organizat intr-o structura in forma de fagure, structura care-i confera acestuia capacitatea de a atrage metalele grele si materialele radioactive. Este ca o "sita moleculara" prin care se elimina eficient diferite toxine, virusi si alti contaminanti din organism.

Este necesar sa ne detoxifiem, deoarece societatea moderna ne ofera numai produse poluate, de la aerul pe care il respiram, apa pe care o bem pana la cosmetice si medicamente.

Institutul American de Oncologie a publicat urmatoarele date statistice:

- Vopseaua de par contine 5000 de substante chimice, unele cu potential cancerigen;

- Parfumul artificial contine 250 de substante chimice dintre care cea mai periculoasa este benzaldehida;

- Rujul de buze contine 33 substante chimice, metacrilat de polimetil fiind cea mai periculoasa;

- Lotiunile de corp sau fata contin 32 substante chimice, cele mai periculoase fiind metilparabeni, propilparabeni si polietilen glicol.

Ne hranim cu legume stropite cu pesticide ce cresc in pamant ingrasat chimic, carne provenita de la animale crescute cu hormoni de crestere si tratate cu antibiotice, peste contaminat cu mercur, etc.

Detoxifierea se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune organismul uman si care functioneaza dupa un ciclu cotidian. Detoxifierea este necesara pentru prevenirea si tratarea constiptiei, pentru prevenirea si tratarea problemelor de tranzit intestinal lent, pentru o mai buna functionare a organelor interne, pentru pierderea in greutate, etc.

Datorita poluarii intense din ultimele decenii, a devenit tot mai clar ca organismul nostru are nevoie in primul rand de o viata sanatoasa, de un aport suplimentar de vitamine si mai ales are nevoie de o activare a detoxifierii naturale.

Digestia dificila, disfunctia colonului, scaderea imunitatii, problemele renale, hepatice, respiratorii, cutanate, hormonale, musculare sau nervoase sunt exemple ale tulburarilor care apar pe fondul acumularii toxinelor al lipsei unei cure de detoxifiere.

Zeolitul este folosit ca adjuvant in diverse afectiuni, mai ales in tratamentul cancerului. Studiile realizate pe culturi de celule canceroase au evidentiat rolul zeolitului in stoparea bolii canceroase. Concluzia a fost: zeolitul se ataseaza de celulele maligne, care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale, si le distruge, stimuland productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori.

Tratamentul cu Protect Zeolit ajuta la echilibrarea nivelului PH-ului din organism: ori de cate ori zeolitul micronizat este ingerat, el reface PH-ul normal al organismului(7,35-7,45). Zeolitul atrage si limiteaza apoi protonii in exces care produc aciditate, in acest mod fiind de un real folos in cazul unor afectiuni precum hiperaciditate, candidoza, artrita. Prin restabilirea PH-ului alcalin al corpului, Protect Zeolit ajuta la cresterea nivelului energetic, a cantitatii de oxigen din organism si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Dupa ce Protect Zeolit indeparteaza din tesuturi toxinele si metalele grele, acestea sunt prinse in sita zeolitului si apoi eliminate. El indeparteaza metalele dizolvate la nivel celular(cele in forma cationica) si nu afecteaza metalul in stare solida). Va extrage din organism mercurul si alte metale grele ajunse acolo in urma dizolvarii lente a acestora.

Conform FDA, agentia americana pentru controlul hranei si al medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a nu avea riscuri pentru sanatate. Nu este indicata administrarea zeolitului concomitent cu medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece acestea vor fi eliminate si medicamentul nu-si mai face efectul terapeutic.

S-a descoperit ca zeolitul are efecte pozitive si in multe afectiuni, cum ar fi diabetul, infectiile virale sau bacteriene, boli ale intestinului ale stomacului, etc.

Protect Zeolit este o pulbere de clinoptilolit, puritate 100% si non toxic. Metalele grele sunt eliminate din organism la 6-8ore de la ingerare.

Compozitie: zeolit mineralizat 600mg/capsula/250cps/125RON. Doza zilnica recomandata este de cate doua capsule, de doua ori pe zi, administrat cu apa, suc, sau ceai. Produsul se pastreaza in flacon bine inchis, ferit de umiditate si caldura.