Zece parteneri toxici pe care sa-i eviti intotdeauna

Detalii

CategoriiStiri divertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2403

Voteaza & Distribuie

Descriere

Exista anumite tipuri de oameni pe care mai bine ii eviti decat sa-i lasi sa-ti faca rau. Daca este sa aplicam acest sfat la capitolul iubire, in catogoria partenerilor toxici ar trebui inclusi toti egoistii, infatuatii, cei care se victimizeaza continuu, materialistii, durii, superficialii si rautaciosii de pe suprafata pamantului. Lumea este plina de tipologii toxice de barbati si de femei pe care ar fi ideal sa nu-i ai ca parteneri de viata.

Cinci tipologii toxice de iubite pe care sa le evite barbatii 1. Materialista

Pentru ea, in viata, nu conteaza decat banii. Singurul criteriu pentru care accepta sa-ti fie iubita sunt valoarea masinii tale, succesul profesional de care te bucuri si catitate de bani din cont, desigur. Daca nu scapi de ea repede, vei incepe sa consideri ca cele mai importante atuuri ale tale se gasesc in portofel, nu in suflet sau in minte.

2. Dependenta

Este o tipa atragatoare, draguta, dulce si deschisa. Mai este insa si incapabila sa se descurce singura in viata, este dependenta de sfaturile tale, de purtarea ta de grija si nu poate face nimic de una singura. Relatia cu ea va deveni curand obositoare si impovaratoare, mai ales cand o sa te saturi sa-i conduci tu viata pentru ca, pentru ea, este mai comod asa.

iubire toxica

Unii parteneri sunt toxici unul pentru celalalt

3. Critica

Femeia asta este critica in persoana. Nimic nu este suficient de bun pentru ea si-ti va gasi defecte in tot ceea ce faci: in felul cum te imbraci, cum iti conduci masina, ce prieteni ai si asa mai departe. Cu cat petreci mai mult timp cu ea, cu atat vei incepe sa te simti mai incapabil, mai prost si mai nedem pentru ea. Nu esti decat un ratat in ochii ei, asa ca nu are sens nici macar sa incepi o relatie cu femeie asta.

4. Deprimata

Pentru deprimata, totul este oribil in viata. Ea sufera de mania persecutiei si crede ca toti au ceva impotriva ei. Se considera sabotata de toti si de toate. Serviciul e ingrozitor, chiria e mare, prietena cea mai buna e o rautacioasa, cainele din spatele blocului a incercat s-o muste, etc. Ea nu vede nimic bun in existenta pe care o are si curand, vei deveni si tu un capitol la fel de prost ca si celelalte din viata ei.

5. Dura

Arata bine si este mereu cu zambetul pe buze, dar in spatele atitudinii deschise se ascunde o tipa dura si cu atitudine de superioritate. Astfel, cu cat esti mai amabil cu ea si incerci sa-i intri in voie, cu atat va deveni mai respingatoare tipa. Pusa in situatia in care nu este ea cea mai frumoasa, desteapta si simpatica femeie dintre toate, va deveni insuportabila, capricioasa, iritabila. Nu are sens sa incerci sa ai o relatie cu o persoana in a carei viata vei ocupa doar un rol marginal, nu-i asa?



Tipologii de iubiti toxici pe care femeile sa-i evite{title}

Cinci iubiti toxici pe care sa-i evite femeile 1. Copilarosul

Esti confuza in preajma lui: are peste 30 de ani si cu toate acestea nu-i sta capul decat la jocuri pe calculator, flirturi neserioase, iesitul la bere cu baietii si alte multe asemenea copilarii. Mai bine las-l si du-te vezi-ti de viata, ca omul asta nu se va maturiza niciodata! Este superficial si, de cum incepi sa vorbesti despre treburi serioase cum ar fi casatoria sau copii, va fugi de tine mancand pamanatul.

2. Ego-maniacul

Este destept si plin de sine si, cum incepi sa uiti putin acest atu al lui, va fi foarte bucuros sa ti-l reaminteasca. Este atat de bun, de destept, de bine educat si de plin de succes, incat orice ai face, nu vei fi niciodata suficient de buna pentru el. Nu vorbeste decat despre realizarile lui marete de pana acum. Ii lipseste sensibilitatea si empatia. Cum ai putea crede vreodata ca o sa-i pese acestui egoist cu adevarat de tine?!

iubire franta

Unii barbati nu sunt facuti pentru relatii de lunga durata

3. Dominatorul

La inceput, ai putea crede ca ai dat peste un tip minunat. Ulterior, cand va incepe el sa-ti controleze fiecare aspect din viata si fiecare miscare pe care indraznesti sa o faci fara acordul lui, ti se va parea de-a dreptul tiranic. Daca petreci prea mult timp in companialui, vei incepe sa ai indoieli in legatura cu fiecare decizie pe care o iei in viata, de la ce fusta sa-ti iei azi pe tine, pana la ce fel de casa sa va cumparati. Domaniantul va vrea sa te controleze si sa-ti striveasca personalitatea. Cel mai rau este faptul ca, dupa ce va reusi sa te transforme intr-o carpa, te va abandona din plictiseala.

4. Zgarcitul

Ai mai intalnit tipul asta de barbat, nu-i asa? Vrea sa te cucereasca, te invita in oras iar apoi socoteste in bani fiecare lucru pe care il faceti in timpul intalnirii. Toxicitatea lui nu sta doar in faptul ca monetizeaza totul. Zgarcenia lui are origini adanci, poate inca din copilarie, si apus stapanire pe viata lui. Nu te incurca cu el pentru ca va fi zgarcit si cu sentimentele pe care le are fata de tine. Zgarcitul te va putea iubi doar daca devii si tu la fel ca el. Cu cat cheltuiesti mai putin, cu atat vei fi mai iubita...

5. Vulnerabilul

Sensibilitatea lui este atragatoare. Recunoaste ca este atras de tine dar te tine la distanta si nu te lasa sa-i intri in suflet. Este ranit din cauza unei relatii esuate si inca nu reuseste sa-si tina durerea sub control. Suferindul acesta iti cere sa-l intelegi, sa nu-l sufoci si sa-l accepti asa cum este, in timp ce el inca sufera dupa fosta iubita. Oricum, niciodata nu vei ajunge tu la valoarea fostei lui! Problema este ca el se hraneste cu afectiunea ta in timp ce-si vindeca sufletul ranit, iar apoi te va abandona imediat ce incepe sa se simta mai bine.