Unde gasesti informatii utile pentru viitor

Detalii

CategoriiEconomie
Taguribroker, Consultanta
Ultima actualizareMiercuri 1 septembrie 2021
Vizualizari505

Voteaza & Distribuie

Descriere

Viitorul se va dovedi stralucitor, daca este pregatit temeinic din momentele pline de stralucire ale prezentului. Informatii utile despre un viitor fara griji se gasesc aici https://www.libertatea.ro/lifestyle/publicitate-de-ce-sa-apelati-la-serviciile-de-consultanta-financiara-ovb-2784235, iar cel mai renumit broker de asigurari OVB este protagonistul articolului.

Nu are cum sa nu se scrie despre palmaresul acestui mediator de asigurari si de ceea ce face pentru romani.
Prin serviciile de consultanta financiare de calitate exceptionala, romanii sunt initiati in tainele prevederii. De la pricipiul latin care indeamna la trairea cu maxima intensitate a momentului se trece in registrul intelept al prevederii.

Omul abordeaza viitorul pregatindu-se cu armele potrivite: asigurari, economii bine plasate ca batranetea sa nu surprinda neplacut din toate punctele de vedere. O persoana calculata reuseste sa economiseasca lunar o suma frumusica, bani pe care ii poate directiona catre asigurarea mediata de OVB.

Care sunt beneficiile acestei alegeri?


  1. OVB are grija ca banii stransi cu greu sa fie dati pe maini bune, adica pe mainile unor experti in plasamente care reusesc sa dubleze sau chiar sa tripleze suma. In acest mod, banii respectivi se inmultesc si la nevoie pot servi cauzei pentru care au fost pusi bine.
  2. Partenerii OVB respecta intotdeauna angajamentele, prin urmare, posesorul asigurarilor obtinute prin medierea acestui broker de top va descoperi ca prevederile contractuale sunt mereu in favoarea asiguratului si vor fi respectate 100%.
  3. Nu exista asigurari care pot fi trecute la categoria „pierderi”.

Oamenii se gandesc ca daca isi fac o asigurare de sanatate si nu se imbolnavesc, banii aceia se duc pe apa sambetei. Gandirea este eronata si din cauza ei multe persoane sunt total nepregatite financiar, in momentul imbolnavirii.

Asigurarea de sanatate inseamna mai mult decat bani stransi pentru o eventuala imbolnavire, ea este un instrument eficient de economisire. Persoanele care nu au beneficiat de suport financiar, fiindca au fost sanatoase pe toata perioada contractului, isi primesc banii la sfarsitul contractului. Primesc mai mult decat au depus, fiindca la suma asiguratului se aduga beneficiile.

Asigurarea inseamna mai mult decat bani pusi in cont, fiindca la nevoie, asiguratul este ajutat financiar sa depaseasca un moment nefast din viata lui, lucru care nu se intampla daca el poseda niste bani in cont.

Asigurarea de sanatate inseamna:
- un loc in cele mai bune clinici private si cele mai atente ingrijiri in caz de imbolnavire
- o suma lunara pentru supravietuire, in cazul pierderii capacitatii de munca partial sau total
- bani care se aduna, in cazul in care asiguratul poseda o sanatate de fier.

4. Spiritul de prevedere si de economisire trebuie sa se manifeste permanent. De regula, copiii iau lectii de administrare a banilor de la parintii lor.
5. Prin asigurari, omul isi poate demonstra iubirea si grija fata de cei dragi.

Consultanta gratuita OVB decurge intr-o atmosfera placuta si il imbogateste material si spiritual pe cel care o solicita. Discutia sincera dintre expert si potentialul client are loc departe de ochii si de urechile lumii intregi, de aceea solicitantul poate vorbi deschis despre planurile si dorintele sale. Nu este placut sa discute cineva despre ceea ce intentioneaza sa faca, iar in spatele sau sa se formeze o coada imensa si oamenii sa ii auda marturisirile.

OVB este indreptatita sa consilieze romanii si sa le medieze asigurarile, fiindca are in spate o experienta de 5 decenii pe piata europeana, se apropie de impresionanta cifra de 4 milioane de clienti multumiti si este sustinuta de 100 de parteneri puternici din intreaga Europa. Toate aceste date au contribuit decisiv la cresterea capacitatii de a oferi solutii personalizate de asigurari si de economisire, chiar si celor mai exigenti clienti.

OVB a patruns pe piata asigurarilor din Romania acum 17 ani si de atunci a reusit sa cucereasca increderea consumatorilor de asigurari de pe piata romaneasca. Asigurarea de locuinta este necesara in aceste timpuri in care fenomenele extreme se manifesta din senin si nu exista zona a tarii care sa nu fie afectata de ele. Locuinta trebuie asigurata, fiindca ea ofera adapost, confort si securitate celor care se adapostesc in ea. O asigurare inseamna despagubire in cazul in care casa este luata de valuri, acoperisul este smuls si purtat de vant departe, camerele se umplu de noroi. Asiguratul stie ca nu va fi despagubit 100%, dar in acele momente orice suma conteaza.

La pensie facultativa ar trebui sa se gandeasca tot romanul, dat fiind veniturile mici pe care le incaseaza oamenii la batranete, in cea mai grea perioada a vietii lor, cand nevoia de bani creste, fiindca apar imbolnavirile. Cu 800 de lei pe luna abia ajung banii de paine si de achitarea facturilor. Nici 1200 sau 1400 de lei nu se dovedesc suficienti pentru cosul zilnic, pentru medicamente si vizitele la medic. In plus, pe langa casa se ivesc de facut numeroase reparatii.

De mers in plimbari sau in statiuni, la tratamente nu se pune problema. Acolo se poate duce cel care va primi pensie facultativa. Suma i se poate da in totalitate sau esalonat, conform dorintelor asiguratului. Se dovedesc complexe si utile si asigurarile de bunuri, cele de viata si de sanatate. Consultantul va gasi asigurarea potrivita pentru fiecare roman care doreste sa fie prevazator si sa economiseasca.

OVB va face istorie prin priceperea cu care mediaza cele mai bune asigurari pentru romani si cu empatia cu care reuseste sa personalizeze ofertele de asigurari. Articolele despre OVB sunt citite si apreciate, fiindca oamenii sunt pe deplin multumiti de serviciile pe care le ofera aceasta firma.

OVB este un mediator de incredere si are parteneri puternici si de incredere.