Trei metode pentru a combate ejacularea precoce

Detalii

CategoriiStiri divertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2885

Voteaza & Distribuie

Descriere

Este Viagra singura solutie care sa te ajute sa prelungesti durata actului sexual? Daca vrei sa combati ejacularea precoce si sa amani orgasmul, mai exista si alte metode in afara de utilizarea medicamentelor, care sunt gratuite, nu afecteaza sanatatea si pe care le poti aplica cu usurinta la tine in dormitor:


1. Metoda stop-start

Nu trebuie sa te exciti atat de tare incat sa ajungi intr-un punct in care sa nu mai poti opri ejaculara, considera Dr. Debby Herbenick, cercetator la Universitatea Indiana. Incepe cu o stimulare usoara iar atunci cand simti ca ai inceput sa te exciti, fa o mica pauza (intre 5 si 10 secunde) apoi reincepe cu stimularea. Repeta aceasta tehnica de cateva ori in timpul actului sexual si apoi esti liber sa ejaculezi.


contact-sexual


2. Tehnica "presarii"

Imediat ce simti ca partenerul tau se apropie de ejaculare, faceti o mica pauza si strage-i in mana zona de langa capul penisului. Cel mai bine este sa presezi uretra, tubul care indeplineste atat rolul de mictiune cat si cel de ejaculare, astfel incat sa repreimi pentru o vreme ejacularea. Imediat dupa ce simti ca-l lasa excitarea, luati-o de la capat cu stimularea pana ajungeti la orgasm.


contact-sexual


3. Foloseste prezervativul

O alta tehnica folositoare impotriva ejacularii precoce este sa folosesti un prezervativ desensibilizant, afirma Herbenick. Acest produs contine un lubrifiant special pe baza de benzocaina, care desensibilizeaza zona pe care este aplicat, prelungind durata contactului sexual si amanand ejacularea. Simgura mare problema este ca nu cumva benzocaina sa ajunga in vaginul partenerei. De aceea, este foarte important sa folosesti prezervativul.