Transport persoane si colete Germania

Detalii

CategoriiAuto/moto, Turism
TaguriGermania, Romania, transport de colete, transport persoane
Ultima actualizareJoi 23 ianuarie 2020
Vizualizari665

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cel mai sigur si rapid mod de a calatori intr-o alta tara cum ar fii Germania este cu ajutorul companiei de transport international ZGR din Buzau. Cursele vor fii regulate, direct la adresa in conditii depline de confort si siguranta.

Compania ZGR sta la dispozitia persoanelor aflate in interes de serviciu si celor care doresc pur si simplu sa calatoreasca in tari precum Austria, Germania, Belgia sau Olanda de la adresa la adresa, avand o experienta de peste 10 ani de experienta. Cursele se vor efectua numai cu microbuze moderne dotate corespunzator unei calatorii mai lungi. ZGR este o companie care se defineste prin seriozitate si preturile cele mai accesibile. Traseele alese de compania noastra sunt flexibile si rapide, iar opririle se fac regulat. Pretul unei calatorii din Romania catre Germania incepe de la 80 de euro si difera in functie de distanta parcursa.

Daca alegi sa calatoresti alaturi de ZGR, trebuie sa mai stii si urmatoarele promotii si oferte:

  • Reduceri pentru grupurile de minim trei persoane, pentru elevi, student si pensionari;
  • Biletele de calatorie achitate dus-intors beneficiaza de o reducere de 10%;
  • In pretul biletului aveti incluse 2 bagaje, unul de maxim 50 de kg si inca unul pe care il puteti lua in interiorul microbuzului;

La fiecare cursa vor fii cate doi soferi cu experinta in domeniul transportului international pentru ca dumneavoastra sa aveti o calatorie placuta si sigura. Pe langa serviciul de transport persoane international, ZGR desfasoara si alte activitati precum transport international de colete de la adresa la adresa dar si transport masini pe platforma.

Ambalarea si expedierea unui colet

Pentru a trimite un colet in Germania nu se percep alte taxe vamale deoarece se afla in Uniunea Europeana. Pretul se calculeaza in functie de greutatea coletului adica 1 euro/kg, iar pentru transportul de mobile sau alte obiecte mai voluminoase beneficiezi de de tarife accesibile. Pentru ambalarea coletului iti trebuie o cutie noua, rezistenta si destul de incapatoare pentru cee ace doresti sa trimiti. Dupa impachetare, sigilati foarte bine cutia si adaugati o foaie cu adresa unde trebuie expediat coletul.

Pentru a trimite un colet catre si din Germania trebuie sa iti faci o rezervare. Dupa ce ai facut rezervarea, soferul iti v-a preluat coletul chiar de la usa casei. Pentru alte obiecte mai voluminoase, v-a trebui sa contactati firma mai din timp. Pentru coletele mai speciale sau cele fragile veti primi o alta oferta de pret. Dupa preluarea coletului acesta va fi expediat in maxim 3-4 zile exact la adresa destinatarului.

Prin intermediul serviciului de transport colete international, firma ZGR te v-a ajuta sa economisesti o suma importanta de bani, deoarece ofera cele mai avantajoase preturi. Alege si tu sa calatoresti confortabil si in conditii de maxima siguranta alaturi de ZGR. Rezervarea o poti face telefonic la numarul 0729884445.