Top 5 camere de acțiune pentru filmări subacvatice | 2020

Detalii

CategoriiShoping, Stiinta
Taguri
Ultima actualizareMiercuri 22 ianuarie 2020
Vizualizari636

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru că aventura continuă și sub nivelul mării, cei mai mari producători de action cameras din lume au lansat de-a lungul timpului și modele cu funcții subacvatice, fiind astfel la fel de performante ca atunci când le iei cu tine pe pârtie, în junglă, sau atunci când faci skydiving. O cameră de acțiune subacvatică îți permite să imortalizezi cele mai tari amintiri, chiar și atunci când te aventurezi printre corali sau bancuri de pești exotici.

Așadar, iată cum arată topul de început de an, în privința celor mai bune camere de acțiune alături de care te poți scufunda fără niciun fel de probleme! Ești pregătit? 3..2..1...GO!

1. GoPro Hero 8 Black

Ultimul model de GoPro lansat de celebrul producător american este, de altfel, și premiantul acestui podium. Modelul Hero 8 Black este cea mai tare cameră de acțiune a acestui început de an, fie că o iei cu tine la ski, fie că o scufunzi în adâncuri. Indiferent de modul în care vrei să îți petreci timpul, acest model de cameră GoPro redă detalii uimitoare, în culori mai vii ca niciodată.

Odată cu lansarea acestui model, toate caracteristicile unei camere de acțiune GoPro au fost împinse la un nivel superior: meniul personalizabil, design-ul, capacitatea de captură a imaginilor în RAW, stabilizarea (datorită super-funcției HyperSmooth) etc. Așadar, dacă ai în plan câteva sesiuni de scufundări pentru această vară, nu uita să iei cu tine noul GoPro Hero 8 Black!

2. DJI Osmo Action

DJI Osmo Action este prima cameră de acțiune pe care (deja) celebrul producător global de drone o lansează, cu funcții tehnice pe măsura așteptărilor. DJI Osmo Action dispune de un display dual touchscreen, ce permite o utilizare fără probleme, mai ales în conditii subacvatice.

Acest device performant are un set funcții pentru stabilizare a imaginii excelente și opțiune video HDR, vitale pentru filmări la adâncime. Marele dezavantaj pe care DJI Osmo Action îl prezintă este determinat de lipsa GPS-ului și a opțiunilor de share automat pe platformele sociale, așa cum se întâmplă în cazul ultimelor modele de GoPro.

3. GoPro Hero 7 Black

Ultima poziție a podiumului este ocupată tot de un model de cameră GoPro, însă pe cine mai poate mira acest lucru, în condițiile în care acest brand este deja sinonim cu filmările în condiții extreme, precum cele subacvatice? GoPro Hero 7 Black, cu toate că nu este chiar ultimul model de action camera lansat, rămâne în topul preferintelor pasionaților de sporturi extreme, grație software-ului performant de care dispune.

Lipsesc opțiunile de personalizare a meniului (așa cum putem găsi la GoPro Hero 8 Black), însă prețul foarte accesibil și faptul că este compatibilă cu o mulțime de accesorii (ex: filtre pentru lentile, căști), fac din Hero 7 Black o alegere mai mult decât inspirată, atunci când filmezi la adâncime.

4. Olympus Tough TG-6

Chiar dacă nu se poate atașa de o cască, Olympus Tough TG-6 este ideală pentru filmările subacvatice. Și spunem asta deoarece această cameră de acțiune dispune de cel mai mare unghi de focalizare de pe acest segment de device-uri. Pe cât sunt imaginile de ample, pe atât sunt de clare, fie că fotografiezi corali, fie că filmezi o caracatiță.

Nu putem omite faptul că Olympus Tough TG-6 este “tough” (trad. dur) în adevăratul sens al cuvântului: acest model este rezistent la: socuri, îngheț, praf, strivire și, ai ghicit, apă. Mai mult decât atât, poți opta și pentru cutia sa subacvatică, special realizată pentru a spori siguranța acestei camere de acțiune, în timpul aventurii tale la adâncime.

5. Sony FDR-X3000

Terminăm acest “TOP 5 camere de acțiune subacvatice” cu încă un model pe care te poți baza oricând la adâncime: Sony FDR-X3000. Vine la pachet cu o cutie specială pentru scufundări, ce garantează siguranță acestui device până la o adâncime de 60 de metri. Mai mult decat atât, acest model este certificat IPX4 împotriva stropilor, așadar, concentrează-te pe captarea unor imagini cu adevărat uimitoare, fără să îți pese de grija apei din jurul tău.

Sony FDR-X3000 poate înregistra clipuri 4K 30fps, redând imaginile în timp real, pe un display pe care îl poți avea atașat la încheietura mâinii. Din păcate, imaginile redate pot avea un mic delay, însă una peste alta, Sony FDR-X3000 este o soluție de bun augur, dacă vrei să te scufunzi.

Așadar, iată care sunt recomandările noastre de action cameras subacvatice pentru acest an! Îți dorim o vacanță plăcută și cât mai multe cadre uimitoare, atunci când te afli printre corali, epave și bancuri de pești exotici!

Sursa foto: pixabay.com/ro/photos/mare-scuba-diving-ocean-de-ap%C4%83-79606/