Spălătorie auto self service: 4 echipamente în care trebuie să investești

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurispalatorie auto
Ultima actualizareVineri 1 octombrie 2021
Vizualizari499

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă îți dorești să pornești o afacere care să îți permită să renunți la munca de birou pentru alții, o spălătorie auto poate fi una dintre cele mai bune idei. Afacerea ta se va caracteriza prin faptul că vei investi timp și bani pentru ca în final să obții profit, iar asta să îți va permite să îți iei viața înapoi. Unii oameni sunt atrași în mod natural de acest gen de afacere. Pentru că le place să vadă mașini curate, vor și să se implice pentru a reuși în acest demers. O spălătorie auto poate fi o afacere plină de satisfacții și profitabilă, iar vestea bună este că, dând dovadă de suficient efort și implicare, oricine poate învăța cum să conducă una.

Spălătoria auto self service este o afacere vibrantă și profitabilă. Datorită dotărilor cu utilaje spalatorie auto din ce în ce mai avansate din punct de vedere tehnologic, funcționarea este mult mai fiabilă și accesibilă. În general locațiile noi, unde sunt instalate spălătorii auto self service, necesită o investiție mai mică și cu riscuri implicit mai mici. Un plan de afaceri bine pus la punct va facilita buna funcționare a spălătoriei încă din prima zi de lucru. Investiția inițială pentru amenajarea unei spălătorii self service este mult mai mică decât în cazul altor afaceri sau chiar și în cazul altor tipuri de spălătorii. În orice caz, trebuie să ai în vedere că este vorba despre o investiție pe termen mediu spre lung, oferind o sursă solidă de venit, cu mai puțină întreținere și mai puțini angajați.

1. WASHMASTER
Cea mai nouă tendință în spălătoriile auto self service sunt cele cu o singură stație. Spălarea expres este echipată cu un aspirator, cu compresor pentru umflarea cauciucurilor și sistemul de spălătorie auto, care poate funcționa cu cheltuieli minime. Pentru o boxă de spălare ai nevoie de WASHMASTER, care se caracterizează prin următoarele atribute:

  • Rentabilitate maximă prin costuri minime
  • Dimensiuni reduse 1,80m*0,88m*0,24m
  • Posibilitatea de dezvoltare a business-ului treptat prin achiziții individuale
  • Varietatea etapelor de spălare: spumă activă, șampon, ceară, înaltă presiune, limpezire cu apa osmotizată, utilizarea de apa caldă.

Echipamentele WashTec impresionează prin eficiența ridicată a costurilor, flexibilitate și satisfacția clienților. Acest echipament poate fi plasat în locații deja funcționale ca un serviciu suplimentar, cum ar fi un supermarket, un spațiu de depozitare, un complex de apartamente sau chiar benzinării.

2. SISTEMUL TIP CABINET
Dacă ai o locație mai mare, unde poți monta 2-3 boxe pentru spălătorie auto self service, poți opta pentru SISTEMUL TIP CABINET, deoarece:

  • designul compact este ideal pentru utilizarea în spații mici și medii
  • integrarea se poate face atât în construcțiile metalice deja existente cât și în cele nou construite
  • Include toate componentele necesare pentru funcționarea a până la 3 rampe de spălat.

Ideal este faptul că o astfel de spălătorie nu necesită angajarea de personal. Fiecare șofer își spală singur mașina, totul funcționează fără probleme, iar tu nu va trebui să fie prezent în permanență în locație.

3. SISTEMUL TIP RACK
Pentru locații în care tehnologia trebuie sa fie instalată în interiorul camerelor tehnice poți opta pentru SISTEMUL TIP RACK. Acesta are componente individuale ușor de accesat și un design modular ce asigură flexibilitatea în exploatarea echipamentului. Modulele compacte sunt ideale pentru înlocuirea rapidă în camera tehnică a echipamentelor învechite din spălătoriile manuale tradiționale.

4. SISTEMUL TIP CONTAINER
Este recomandat pentru locații cu trafic mare și mediu. Este perfect atunci când vrei să ai mai multe boxe deoarece sistemul poate fi extins după necesități, datorită designului modular al structurii metalice. Sistemul de recirculare a apei permite echipamentului să ofere intermitent apă osmotizată și să o trimită înapoi în sistemul de autoservire. Locația poate fi organizată flexibil, lăsând loc pentru noi idei arhitecturale.

Sursa foto: piqsels.com