Smile Factory - Invisalign

Detalii

CategoriiStiri sanatate
TaguriEstetica, Invisalign, Ortodontie
Ultima actualizareJoi 28 august 2014
Vizualizari2146

Voteaza & Distribuie

Descriere

Invisalign® este o procedura revolutionara de indreptare si aliniere a dintilor fara brackets sau sarme.

Aparatul ortodontic Invisalign® nu iti afecteaza viata sociala, deoarece este invizibil, confortabil si mobil.

Peste 2 milioane de pacienti din intreaga lume au apelat la tehnica moderna propusa de conceptul Invisalign, pentru ca aparatul este transparent, foarte usor de purtat, iar rezultatul final este spectaculos.

Acest aparat ortodontic mobil poate corecta malocluziile intr-un mod confortabil si deosebit de estetic. Gutiera transparenta se poate indeparta complet, este confortabila si nu provoaca rani la nivelul gingiilor, limbii sau a obrajilor.

Cu ajutorul unei metode speciale de grafica computerizata rezultatul final al terapiei este prezentat in imagini 3D si este divizat pe diverse faze. Pentru fiecare faza se construieste cate o gutiera care va fi purtata cca. 2 saptamani de catre pacient. In acest timp dintii sunt miscati continuu in directia dorita prin exercitarea unei forte. Apoi se trece la gutiera urmatoare, pana se ajunge la finalul dorit al terapiei. Aparat dentar Invizibil

Daca te gandesti la imaginea ta, fii fara grija, nimeni nu va sesiza ca porti un aparat dentar fiindca e invizibil. Ba mai mult, il vei putea scoate ori de cate ori mananci sau te speli pe dinti, eliminand astfel riscul formarii cariilor dentare. Este foarte usor de purtat, deoarece este personalizat, special proiectat pentru tine.

http://bucuresti.smilefactory.ro/Servicii/Ortodontie/Invisalign.aspx