Sfaturi pentru alegerea cadourilor florale de Valentine's Day

Detalii

CategoriiStiri divertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1461

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sa oferi un buchet de trandafiri este intotdeauna un gest frumos, dar poate prea clasic. Moda florala pune in prezent accent nu doar pe expresivitatea florilor ci si pe stilul aranjamentelor. Iata cateva trasaturi pe care aranjamentele florale trebuie sa le indeplineasca pentru a putea spune ca reprezinta un cadou deosebit cu ocazia Zilei Indragostitilor: sunt apreciate aranjamentele de masa sau birou joase in suport special, ornate cu inimi decorative din verdeata sau alt material; cu design compact; cu aspect organic si natural, cu accent pe forma si densitatea florilor, fara adaos exagerat de materiale artificiale; aranjamente florale dispuse in suport de sticla geometric, precum cuburi sau cilindri sunt deosebit de frumoase; containerele colorate sau stilizate, in armonie cu florile asezate pot face diferenta; mai multe vase mici alaturate – in locul unui vas mare – pentru a sublinia originalitatea si creativitatea; aranjamentele inovative, in care accentul cade pe asezarea frunzelor sau a decorului verde vor atrage privirile.


Dispuneti de un buget limitat? Exista mai multe variante prin care cheltuind putin puteti oferi un produs floral special, impresionand persoana iubita. Cel mai banal exemplu este un singur trandafir rosu ambalat intr-o cutie speciala, eleganta, pentru un gest deopotriva romantic si impresionant. Un buchet de lalele, simplu sau asortate cu o alta floare reprezinta o alternativa viabila. De asemenea, incercati sa urmariti promotiile florariilor si sa cumparati seturi de produse (flori plus ciocolata sau sampanie) ale caror preturi sunt in general mai mici decat suma preturilor fiecarui produs cumparat separat.


Asigurati-va de calitatea florilor comandand de la o florarie online si nu de la colt de strada. In acest moment al anului este foarte probabil ca florile aflate la vanzare la taraba sa arate bine doar datorita frigului, urmand ca ele sa moara imediat ce le-ati adus in casa la caldura. In plus, nu aveti cum sa stiti care este vechimea florilor – pot fi de ieri sau de peste o saptamana. De aceea este recomandat sa va orientati catre florarii care detin conditii adecvate pentru pastrarea plantelor.


Nu uitati de elementul surpriza. Persoana iubita se asteapta probabil sa ii oferiti flori de Ziua Indragostitilor, astfel incat gestul in sine nu va mira prea tare. Dar alte elemente pot sa o uimeasca. De pilda, nu asteptati sa ii oferiti flori cand se intoarce de la servici sau seara cand va intalniti. Mai bine comandati un buchet si trimiteti-i-l la birou. Cu siguranta se va auzi un "Uau!" din partea colegelor atunci cand curierul va inmana florile stralucitoare si inmiresmate. Si mai bine, oferiti-i aceste flori pe 13 februarie, impreuna cu mesajul "Sunt atat de indragostit incat nu am putut astepta pana de Valentines’s day!"