Sfaturi pentru a alege rochii de zi casual (si pentru a le face sa arate cool)

Detalii

CategoriiShoping
Tagurirochii
Ultima actualizareMiercuri 14 aprilie 2021
Vizualizari550

Voteaza & Distribuie

Descriere

Rochiile casual sunt cel mai bun compliment pentru corpul feminin. Acestea ne pun in evidenta formele intr-un mod subtil si ascund unele defecte. Cu toate acestea, exista modele de rochii de zi casual care favorizeaza anumite siluete mai mult decat altele. Prin urmare, exista cateva reguli pentru a alege rochia care se potriveste cel mai bine atat stilului, cat si siluetei dvs. Confortabile, feminine si elegante, rochiile sunt o piesa vestimentara perfecta pentru a obtine un aspect casual si ideal pentru orice ocazie.

La alegerea unei rochii de zi casual este important sa tineti cont de stilul dvs.

Modelele de rochii casual de astazi nu respecta un cod vestimentar specific si rigid, dar sunt versatile si va permit sa va simtiti confortabil si sa aratati bine in acelasi timp. Exista mai multe croieli, stiluri si tipuri de rochii de zi care se potrivesc gustului si caracteristicilor fiecarei femei.

Scurte, midi, asimetrice, XL, cu imprimeuri, rochiile casual sunt o piesa vestimentara esentiala in garderoba feminina atat de purtat noaptea, cat si ziua. Si de ce sunt indispensabile? Simplu, sunt foarte confortabile, feminine si perfecte pentru a obtine un look casual care merge bine cu orice ocazie.

Rochia casual, frumos completata cu bijuterii si accesorii, va permite sa creati un aspect original si sofisticat care sa arate grozav cu aspectul de zi cu zi. Alege rochii de zi casual potrivite pentru tine pe https://www.jojofashion.ro/Rochii/rochii-de-zi unde vei gasi cateva sute de modele de calitate.

Alegeti intotdeauna marimea potrivita

Pare evident, dar multe femei nu aleg marimea potrivita pentru hainele lor. Uneori pentru ca vor sa slabeasca putin mai mult. Exista, de asemenea, femei care se simt mai confortabil purtand haine mai largi. Totusi, cel mai bun lucru va fi intotdeauna o rochie care sa vi se potriveasca perfect.

Alegeti rochii casual care urmeaza linia corpului

Una dintre regulile de baza pentru a va imbraca in modul corect este sa urmati forma corpului dvs. In acest fel, silueta va arata bine si puteti corecta cateva defecte sau detalii care nu va plac. De exemplu, pentru femeile cu solduri late si umeri ingusti, cea mai potrivita alegere este o rochie dreapta. In acest fel, silueta va fi echilibrata.

Pe de alta parte, femeile foarte slabe ar trebui sa poarte rochii casual mulate care sa le ajute sa-si defineasca formele. Pentru femeile mai plinute, cele mai potrivite sunt modelele de rochii cu croiala imperiala, deoarece au tendinta de a alungi silueta care este voluminoasa din fire. De asemenea, evitati rochiile care sunt prea stranse la talie sau care sunt reduse la picioare.

In cele din urma, modelele de rochii cu volane si volane pe piept sunt ideale pentru femeile cu bust mic.

Accesorii: cheia unui look casual

La fel ca in orice tip de garderoba, accesoriile sunt esentiale pentru completarea unei tinute, deoarece au puterea atat de a duce aspectul la un nivel sofisticat, cat si de a scadea nivelul de formalitate. Iar alegerea accesoriilor pentru o rochie va depinde in mare masura de doua lucruri: ocazia si sezonul anului. Daca este iarna, nu ezitati sa folositi o esarfa potrivita pentru rochia pe care o veti purta, veti arata super chic!

Utilizarea palariilor va fi perfecta pentru a completa o rochie casual. Cand vine vorba de posete, totul este o chestiune de proportie. Gentile mari se potrivesc foarte bine cu modelele de rochii scurte si tub, dar nu este recomandat sa le purtati cu rochii maxi. Iar daca va place sa combinati rochii de zi casual cu ciorapi, optati pentru ciorapi colorati, cu model si imprimeuri, acestea sunt ideale daca nu va simtiti foarte confortabil intr-o rochie scurta de zi sau daca picioarele dvs. sunt foarte subtiri.