Servicii funerare in Craiova - organizari inmormantari complete

Detalii

CategoriiSocial
TaguriCasa Funerara, Craiova, Pompe Funebre, Servicii Funerare, transport funerar
Ultima actualizareMarti 4 ianuarie 2022
Vizualizari496

Voteaza & Distribuie

Descriere

Exista o firma de servicii funerare in Craiova care se distinge de toate celelalte firme de profil din oras. De ce? Fiindca organizeaza inmormantari de cinste si se straduieste ca prin serviciile oferite sa aduca un strop de mangaiere in sufletele apartinatorilor. O firma de top are program non-stop, sa poata interveni de cate ori i se cere ajutorul.

Apartinatorii personalitatilor din oras au apelat la aceasta firma ca despre inmormantarea vedetelor sa se vorbeasca mult timp. Multe persoane publice au fost duse la cimitir cu masinile funerare de lux ale acestei firme. Stralucind de curatenie, puternice, scumpe, conduse de soferi politicosi si foarte priceputi aceste masini sunt remarcate la toate inmormantarile din oras. Firma numarul 1 din Craiova organizeaza totul la superlativ, tocmai de aceea se afla in topul celor mai solicitate din oras.

Cand apartinatorii suna, sa solicite consultanta mai intai si apoi servicii funerare complete au urmatoarele asteptari:

  1. Discutia sa decurga deschis, linistitor. Operatorul de servicii stie sa fie alaturi de cei aflati in suferinta, sa ii intareasca prin cuvinte si sa ii faca apti sa ia cele mai bune decizii legate de planul de organizare.
  2. Planul de organizare este pus la punct impreuna cu familia. Reprezentantul firmei noteaza si tot ceea ce este posibil va fi materializat. Se doreste transport funerar cu o masina de top si covor rosu de la iesirea din capela sau din institutie pana la masina funerara? Firma va respecta aceasta dorinta si se va implica in materializarea ei. Se vrea ca sicriul sa treaca printre flori naturale asezate din loc in loc? Specialistii firmei de pompe funebre cauta cele mai frumoase flori naturale in ghiveci, fac rost de petale de flori pe care le presara in calea sicriului, fiindca stiu cat de mult conteaza ca dorintele apartinatorilor sa fie indeplinite!
  3. Sunt informati despre legislatia funerara aflata in vigoare si pot oferi consultanta legata de procurarea actelor necesare inmormantarii. Apartinatorul este tulburat de pierderea suferita si are nevoie de sfaturi si sa i se spuna in ce ordine trebuie sa solicite actele.
  4. Pregatirea decedatului va fi fara cusur. Specialistii sunt atenti la detalii si stapanesc perfect tehnici de infrumusetare, astfel incat, capacul sicriului poate fi tinut descoperit pana in ziua inmormantarii. Cei care vin sa isi ia ramas bun de la decedat vor remarca faptul ca acesta arata ca in vremurile buni, oricat de bolnav ar fi fost. Parul straluceste de curatenie, este aranjat perfect, paloarea de pe chip stearsa, cearcanele sau vinetelele din jurul ochilor acoperite cu produse speciale. Sigur, este important ca oamenii care vin sa remarce toate acestea si sa nu ramana cu sentimentul de amaraciune ca parca au asistat la inmormantarea unui necunoscut.
  5. Implicarea totala in organizare din doua motive: totul sa fie perfect, ca la carte si apartinatorul sa aiba timp sa isi pregateasca sufletul, hainele pentru ceremonie. E trist cand apartinatorul nu poate sta la capela, langa sicriu, sa multumeasca tuturor celor care vin si aduc flori si aprind lumanari, pentru ca trebuie sa alerge dupa alimentele ce vor fi puse in pachetelele cu mancare, dupa coroane funerare, dupa oamenii care vor amenaja locul de veci!
  6. Alimente proaspete si bune in pachetele si preparate gustoase si sanatoase la parastas. Da, familia indurerata trebuie sa se gandeasca si la pastrarea traditiilor, dar si sa ofere mancare excelenta in memoria decedatului. Pachetelul cu mancare se ofera in cinstea celui care a murit si ca semn de multumire pentru cel care a rupt din timpul sau pretios si a ales sa il conduca pe ultimul drum pe cel drag.
  7. Inchiriere capac frigorific pentru sicriu, daca este foarte cald si imbalsamarea nu este suficienta pentru temperaturile caniculare. Si masinile sunt dotate cu frig, dar in anumite zile de vara soarele arde ca un cuptor.
  8. Multe modele de sicrie din lemn natural, unele de esenta moale, altele din lemn ce nu putrezeste decat dupa cativa ani. Exista modele de sicrie simple, economice si modele cu decoratiuni scuptate sau aplicate pe capac prin diferite procedee. Manerele de prindere a sicriului ajuta la manipularea usoara a acestuia.
  9. Manipularea sicriului de cate ori este nevoie, ca familia sa nu fie nevoita sa gaseasca oameni dintre participantii la ceremonie care sa se ocupe de acest lucru. Multi nu sunt pregatiti emotional sa ia de sicriu, sa il scoata din capela si sa il aseze in masina care il va duce catre casa de veci. Trebuie tarie sufleteasca pentru acest lucru.
  10. Furnizarea tututor produselor necesare pentru inmormantarea traditionala: a batistelor, a prosoapelor, a candelelor si a florilor naturale. O firma care este capabila sa ofere servicii funerare excelente poate aduce si coliva la biserica sau la parastas.
  11. Preturi accesibile si care se pot ajusta in functie de posibilitatile financiare ale familiei. Fiecare apartinator doreste tot ce este mai bun pentru cel care pleaca. In cazul in care nu gaseste firma potrivita va purta in sufletul sau un sentiment de neimplinire.

In concluzie, exista o singura firma de pompe funebre care poate oricand sa organizeze impecabil o inmormantare si prin ceea ce face alunga durerea si aduce linistea. O despartire dureroasa poate fi tranformata intr-o ceremonie tulburatoare de ramas bun. Oamenii vin si pleaca de pe pamant si merita o ceremonie de ramas bun organizata cu mult respect de catre cei dragi.

Articol furnizat de: Perspektive Vision