Secrete între fete: Cum să fii mai dezinvoltă în relația intimă

Detalii

CategoriiSanatate
Tagurichirurgie estetica
Ultima actualizareLuni 15 iunie 2020
Vizualizari664

Voteaza & Distribuie

Descriere

Poate că sunteți la început de relație sau poate că, de fel, ești o persoană mai pudică și mai reținută. Nu trebuie să te simți vinovată - multe dintre noi experimentăm perioade în care nu ne simțim confortabil în propria piele, iar acest lucru se reflectă și în momentele de tandrețe alături de partener. Există, însă, o mulțime de metode prin care poți să capeți încredere în tine în pat, chiar dacă nu consideri că ai un corp perfect. Astăzi îți dezvăluim câteva secrete ca între fete despre cum să fii mai dezinvoltă în relația intimă!

Poartă o lenjerie deosebită

Știm cât de mult iubești boxerii aceia comozi, cu imprimeuri amuzante, însă, dacă vrei să te simți mai sexy, ar trebui să îi înlocuiești cu o lenjerie de corp mai deosebită. Chiar și atunci când ”nu te vede nimeni” acest truc funcționează și îți da un plus de încredere în tine. Așadar, pentru a condimenta relația intimă cu partenerul tău optează pentru un set de lenjerie din dantelă, sau pentru un corset și dresuri provocatoare. O astfel de ținută face loc imaginație și, alegând un model potrivit pentru tine, îți avantajează silueta și te face să arăți mai atrăgătoare.

Apelează la jocurile de lumini

Nu ești destul de încrezătoare în tine astfel încât să lași lumina aprinsă în momentele voastre de pasiune? Nicio problemă! Ceea ce poți face este să apelezi la jocurile de lumini pe care le poți crea fie cu ajutorul lampadarelor din dormitorul vostru, fie cu lumânări, un element foarte romantic de altfel.

Chirurgia estetică a organelor feminine

Chirurgia de cosmetizare a organelor feminine este din ce în ce mai populară, așadar nu te sfii să iei în calcul metodele de înfrumusețare a acestei părți a corpului. Pe lângă epilarea intimă, poți așadar să apelezi și la diverse intervenții care te vor ajuta să ai mai multă încredere în tine în pat. Ca să-ți faci o idee despre costurile aferente, verifică prețul unei operații de labioplastie.

Atenție la preludiu


Preludiul este o parte importantă care precede actul sexual propriu zis. Pentru a fi mai dezinvoltă alături de iubitul tău acordă atenție preludiului. Consideră că acesta este o repetiție pentru ceea ce va urma, prin urmare, folosește-l pentru a scăpa de stres. O cină romantică, un playlist senzual sunt alte detalii care pot face parte dintr-un preludiu mai mult decât reușit.

Preia inițiativa

Potrivit studiilor, bărbaților le place ca femeia să ia atitudine în pat. Prin urmare, nu ezita și preia inițiativa. Acesta este un exercițiu foarte bun și pentru tine, deoarece te va ajuta să te transformi într-o adevărată femme fatale între cearceafuri. Dezinvoltura este o abilitate care se poate câștiga prin exercițiu, chiar și atunci când vorbim despre încrederea pe care o ai în timpul momentelor pasionale dintre tine și partenerul tău. Ia în considerare sfaturile noastre pentru a te simți mai sexy în pat!

Sursa foto: pexels.com/photo/cheerful-couple-hugging-on-bed-in-comfortable-bedroom-3756450/