Reguli fashion de urmat pentru a fi sigura ca tinuta ta este impecabila

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihaine, pantofi, vestimentatie
Ultima actualizareLuni 18 martie 2019
Vizualizari801

Voteaza & Distribuie

Descriere

Moda in zilele noastre este intr-o continua schimbare atat din punct de vedere masculin cat si pentru persoanele de gen feminin. Creatorii de moda din tara si din strainatate atentioneaza insa pe cei care vor mereu sa fie in pas cu moda, sa nu imbrace un articol vestimentar sau un accesoriu doar pentru ca acesta este in voga.

Exista cateva reguli fashion de urmat pentru a fi sigur ca tinuta vestimentara este impecabila si nu este deloc indicat sa porti ceva care pe tine nu vine bine, indiferent de ce brand cunoscut este facut produsul respectiv. Astfel, pentru a avea o tinuta vestimentara impecabila indiferent de stilul adoptat, trebuie sa urmezi cateva reguli fundamentale care vin la recomandarea celor de la iconly.ro

Evita sa porti tocuri daca nu esti obisnuita cu ele! Cu totii stim ca un pantof cu toc te poate ajuta sa iti creezi o anumita prestanta in fata persoanelor din jurul tau. Cu toate acestea, specialistii din domeniu nu recomanda purtarea pantofilor cu toc femeilor care nu sunt obisnuite cu acestia. In primul rand exista unele persoane de genul feminin care poarta pantofi cu toc dar arata de parcă ar fi cocosate.

Pantoful cu toc trebuie purtat cu mandrie, prezentand o tinută impecabila, cu spatele drept si capul sus. In cazul in care va regasiti in categoria de femei care nu sunt obisnuite cu pantofi cu toc indiferent de cat de inalt ar fi acesta, puteti sa exersati acasa, purtand pantofi cu toc si asezandu-va pe cap o carte putin mai groasa. Greutatea cartii o sa va ajute sa va mentineti o pozitie perfecta atunci cand o purtati pe cap in timp ce mergeti incaltata cu pantofii cu toc.

O incaltaminte adecvata
contribuie la tinuta vestimentara pe care o adopti de zi si nu uita ca trebuie sa te simti confortabil in pantofii pe care ii porti, altminteri pantofii de gen Stiletto si cei cu toc inalt cu siguranta ca nu te vor ajuta sa te simti comoda. De cealaltă parte stau femeile care poarta inca de la o varsta frageda tocuri si sunt obisnuite cu ele. Aceste persoane de genul feminin se numara printre norocoasele care pot purta absolut orice tip de tocuri.

Evita sa expui prea multa piele la vedere Regulile de eticheta sunt extrem de stricte spun cei de la tidy.ro, si principala regula din punct de vedere fashion la persoanele de gen feminin este aceea de a evita expunerea la vedere in exces a sanilor sau a picioarelor, cu scopul de a nu risca sa para vulgare in fata celorlalte persoane cu care iau contact zi de zi. Fii extrem de atenta cu materialele din care sunt confectionate articolele de imbracaminte pe care le porti zilnic

Este foarte important ca hainele pe care le porti zilnic sa fie fabricate din materiale adecvate in sezonul respectiv. Spre exemplu, nu pot sa iti iei un pulover gros din lana atunci cand afara sunt peste 25 de grade si nu poti sa porti in sezonul rece bluze cu maneca scurta, fabricate dintr-un material vaporos sau transparent. In concluzie, hainele pe care le porti zi de zi sau doar ocazional trebuie sa se încadreze in tiparele modei din acest an dar in acelasi timp materialele din care sunt fabricate sa fie si adecvate anotimpului in care le purtati.