Principalele tipuri de printare in format mare de care poti avea nevoie

Detalii

CategoriiRegional
Taguriprint digital, tipar digital
Ultima actualizareJoi 20 august 2020
Vizualizari494

Voteaza & Distribuie

Descriere

Printurile fac parte din nevoile noastre de promovare si de lucru pentru proiectele personale si de la job. Ele pot sa fie utilizate la scara mare si sunt permanent prezente. Activ Document ofera posibilitatea de printare format mare pentru proiectele diverse de care ai nevoie. Iata care sunt principalele tipuri de printare in format mare de care poti avea nevoie:

1. Hartie mata sau photo lucioasa


Hartia este una dintre cele mai utilizate medii de print. Ea poate sa fie mata sau lucioasa si se pot printa pe ea toate informatiile de care ai nevoie. Atat la serviciu, cat si in proiectele tale de suflet, ai nevoie de hartii printate in format mare, care sa cuprinda imaginile reprezentative pentru situatia ta particulara. La Activ Document gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru a pune in aplicare ideile tale.

2. Autocolant lucios sau mat


Autocolantul poate avea grosimi diferite si poate sa arate diferit in functie de nevoia proiectului in care este utilizat. Autocolantul poate sa fie lipit in diverse locuri unde te poate ajuta in promovarea produselor sau seriviciilor. De asemenea poate sa fie folosit si in casa ta, pentru a infrumuseta anumite zone.

3. Canvas


Canvasul printat este foarte des folosit pentru a reproduce marile opere de arta, pentru colaje sau fotografii. Pe canvas se pot printa la dimensiuni mari orice tablouri, care pot avea si anumite modificari, comform nevoilor tale. Fotografiile speciale pot primi anumite ajustari si se pot printa cu incredere la Activ Document.

4. Banner


Un banner poate sa fie folosit la orice tip de intalnire importanta, la un festival, in magazinele specializate sau la sediul firmei. El este perfect pentru promovarea de baza a unui serviciu sau produs. De asemenea este utilizat pentru a prezenta ceva nou care intra pe piata sau pentru cel mai vandut serviciu sau obiect.

5. Tapet


Tapetul este printat de catre firma care face print in format mare. El este de mai multe dimensiuni si grosimi sau texturi si poate sa satisfaca cele mai dificile cerinte. Tapetul poate sa aiba culori si imprimeuri diverse, iar frumusetea lui este aratata in incaperile deosebite, atent amenajate. Tapetul poate schimba infatisarea unui loc si poate darui o alta atmosfera spatiului respectiv.

6. Roll-up


Cele mai multe firme vor sa aiba un sistem stil roll-up pentru ca este functional. El se poate strange si se poate deplasa in mai multe zone. Printurile de mari dimensiuni care sunt necesare constructiei unui roll-up se pot face la Activ Document. Ele pot servi oricarei inaugurari sau promovari necesare.