Plimbarile in parc - mult mai placute datorita masinutelor de la Nichiduta

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijucarii
Ultima actualizareMarti 17 septembrie 2019
Vizualizari748

Voteaza & Distribuie

Descriere

Poate unele dintre cele mai recreative si pline de energie momente din viata unui copil sunt plimbarile in parc. In compania parintilor, cei mici se vor simti adevarati super eroi la locurile de joaca in care vor interactiona si cu alti copii.

Bicicletele au ramas doar o amintire a vremurilor de mult apuse. Acum in voga sunt masinutele electrice pentru copii. Alegerea celei perfecte nu este un lucru usor, de aceea specialistii de la Nichiduta vin cu cateva sugestii pentru ca parintii sa faca achizitia corecta.

Modelul masinutei electrice

O masinuta electrica se adreseaza unei anumite categorii de varsta, in functie de dotarile sale. Varsta de la care copii pot folosi o masinuta electrica este, in medie, de 3 ani.
Modelul masinii nu poate fi ales de catre parinti - este strict alegerea copilului ce tip de masinuta electrica isi doreste sa conduca. Pe langa model, cel mic va face achizitia si in functie de culoare. Apoi, dupa ce el a decis, parintii trebuie sa se informeze cu privire la normele de siguranta pe care le are incorporate masinuta electrica.

Lucrurile de interes pentru parinti - caracteristicile generale

O masinuta trebuie sa le permita parintilor controlul total mai ales atunci cand este folosita de catre copil mai la distanta de acestia. Orice parinte va putea afirma linistit: „Ma plimb cu baiatul meu prin parc cu masinuta in deplina siguranta datorita telecomenzii ce imi ofera control absolut”. Cele de la Nichiduta, prevazute cu telecomanda, le permit parintilor sa controleze miscarile chiar si de la distanta - inainte, inapoi, stanga, dreapta. Totodata, radiocomanda nu interfereaza cu alte masinute electrice.

Pentru ca partida de sofat a celui mic sa fie una inedita, masinutele de la Nichiduta sunt prevazute cu slot USB si chiar melodii preinstalate. Ele nu prezinta nicio urma de pericol. Dispun de centura de siguranta in 3 puncte, suspensii pe toate rotile, iar viteza pe care o pot atinge este de 3 – 5 km/h. Datorita volanului cu comenzi sonore, copilul isi poate semnala prezenta in unele spatii putin mai aglomerate.

In bord se afla un indicator al capacitatii bateriei. Astfel, parintilor le va fi mult mai usor sa stie cand bateria necesita o incarcare. Timpul de incarcare al acesteia este de 8 – 12 ore, iar una completa poate face masinuta electrica sa functioneze pana la 1,5 h.

De exemplu, masinuta electrica 12 V Mercedes Benz ML 350 cu scaun de piele Red va fi cu siguranta indragita de toti copiii. Datorita design-ului placut si al culorii ce troneaza, este potrivita atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

Vine dotata cu o pedala ce poate fi folosita pentru franare sau accelerare, dar si cu oglinzi retrovizoare si pornire la buton. Pentru ca cel mic sa se simta un sofer adevarat, masinuta electrica este prevazuta cu schimbator de viteze. Scaunul din piele nu il va incomoda in niciun fel pe copil, chiar si atunci cand o foloseste pana cand bateria se descarca complet.
Pentru parintii ce isi doresc sa aiba parte de experinte inedite in parc cu micutul, Nichiduta are solutiile potrivite.