Pietre si cristale care se potrivesc fiecarei zodii

Detalii

CategoriiStiinta
TaguriRomania
Ultima actualizareLuni 2 august 2021
Vizualizari664

Voteaza & Distribuie

Descriere

Lumea cristalelor si a pietrelor pretioase si semipretioase este foarte fascinanta si a fost explorata si studiata de mii de ani, de minti luminate si controversate. Fiecare cristal sau piatra are proprietati diferite, a caror utilizare corecta ne poate ajuta sa ne atingem obiectivele mai usor si cu o mai mare constientizare, sau sa lucram la o anumita problema si sa ne imbunatatim in continuare bunastarea din punct de vedere psiho-fizic. Un alt aspect interesant al lumii cristalelor este ca fiecare semn zodiacal are o afinitate naturala cu anumite cristale si pietre, iar aceste combinatii pot genera un schimb puternic si uneori magic de energii. Asa ca citeste mai multe despre cristale si pietre in cele ce urmeaza.

Sa aflam impreuna care este piatra sau cristalul perfect pentru fiecare semn zodiacal si proprietatile specifice.

Berbecul - carnelianul

Berbecul este primul semn al zodiacului, cunoscut pentru personalitatea sa aprinsa si energica. Cristalul perfect pentru Berbec este carnelianul. Acesta nu numai ca te va ajuta sa iti reincarci bateriile, ci si sa iti vindeci impulsivitatea, ce uneori poate fi periculoasa. In plus, aceasta piatra infuzeaza vitalitate, optimism, bucurie si ajuta la eliminarea sentimentelor negative precum gelozia si invidia, imbunatatind starea de spirit!

Taur - cuart roz

Condus de Venus, Taurul pretuieste lucrurile mai fine din viata, in special dragostea. Cuartul roz sau trandafiriu poate ajuta acest semn sa isi deschida chakra inimii si sa elibereze o doza buna de romantism. Dar nu numai asta! Purtand intotdeauna cu tine un mic cuart rozi poti proteja inima de potentiale probleme de sanatate.

Gemeni - citrin

Cuartul citrin influenteaza pozitiv ideile si inteligenta si este cu siguranta perfect pentru Gemeni! In plus, utilizarea acestui cristal va ajuta semnul sa-si imbunatateasca memoria si sa aiba mai multa energie mentala. Este recomandat sa il folosesti mai ales atunci cand trebuie sa studiezi pentru un examen important!

Rac - piatra lunii


Se stie, intr-o zi proasta, Racul cel sensibil poate experimenta emotii super intense care pot scoate la iveala anxietati si paranoia. Piatra lunii este, in acest sens, cristalul ideal pentru acest semn de apa! De fapt, puterea sa este de a ameliora tensiunile interioare, oferind vibratii de calm si seninatate si chiar ajutand la stabilizarea senzatiilor lor uneori fluctuante si dramatice.

Leu - ochi de tigru

Ochiul de tigru este cunoscut ca piatra speciala a Leului, deoarece ii va permite sa canalizeze o mai mare creativitate si pozitivitate catre acest semn zodiacal. Aceasta piatra de culoare chihlimbar este capabila sa armonizeze centrele de energie, permitandu-ti sa atingi o noua stare de pozitivitate si un nou echilibru cu mai multa usurinta si protectie.

Fecioara - jasp rosu

Zodia Fecioara si jaspul rosu au multe in comun: ambele sunt cunoscute pentru ca aduc practicitatea si claritatea in jurul lor. Din acest motiv , jaspul rosul este cu siguranta cristalul perfect pentru acest semn de pamant. Acesta ofera o mai mare capacitate de atentie Fecioarei, deja hiperorganizata si analitica, permitand rezolvarea tuturor problemelor, rapid si fara probleme.

Balanta - lapis lazuli

Cristalul ideal pentru Balanta? Cu siguranta, lapis lazuli! Culoarea sa albastra intensa aminteste de cea a cerului si striatiile aurii de stelele, fiind astfel un model perfect pentru simtul estetic al Balantei. Lapis lazuli ajuta la echilibrarea energiilor interioare, motiv pentru care se imperecheaza atat de bine cu acest semn de aer. Cristalul albastru incurajeaza semnul sa fie mai constient de sine si il ajuta sa se accepte pentru ceea ce este, gasindu-si propria armonie personala.

Scorpion - obsidian

Cristalul combinat cu semnul misterios al Scorpionului este obsidianul, un talisman deosebit cu o mare putere de protectie. A purta intotdeauna aceasta piatra cu tine iti va permite sa faci schimbari personale destul de mari intr-un timp scurt, lucrand la problemele ascunse care pot genera suferinta. Te ajuta sa te protejezi de vibratiile negative si sa imbunatatesti partea intuitiva a acestui semn de apa. In cele din urma, obsidianul ne impinge sa ne confruntam cu propriile noastre umbre, scotand la lumina toate acele situatii care nu au inca o solutie.

Sagetator - turcoaz

Cristalul ideal pentru Sagetator? Turcoazul! Aceasta piatra ofera un echilibru mai mare intre emotii si sentimente, ajuta la gestionarea stresului a ceea ce inseamna „prea multe lucruri de facut” si invata sa recunoasca si sa acorde prioritate celor mai utile proiecte pentru bunastarea cuiva. Cu turcoazul intotdeauna alaturi de tine, obtinerea la maximum a neconcludentei tale va fi cu siguranta mai usoara!

Capricorn - jad

Cristalul ideal pentru Capricorn este jadul, o piatra cu o culoare verde intensa. Puterea sa este de a consolida memoria si de a promova comunicarea, curajul si gandirea. Pe scurt, poate ajuta semnul sa spuna cu voce tare de ce are nevoie, fara ezitare. Jadul va ajuta semnul sa-si manifeste dorintele cele mai adevarate si profunde, in special in mediul relational si de lucru.

Varsator - acvamarin

Printre diferitele cristale combinate cu semnul Varsatorului, acvamarinul este unul dintre preferatele noastre. Aceasta piatra functioneaza pe plan mental, ajutand Varsatorul sa accelereze procesele de rationament si sa gaseasca rapid solutia la orice intrebare. Este, de asemenea, deosebit de potrivit pentru emotii, mai ales atunci cand ai blocaje si dificultati in viata ta de zi cu zi.

Pesti - ametist


Cristalul perfect pentru Pesti? Ametistul! Aceasta piatra purpurie reprezinta intelepciunea spirituala, o trasatura tipica a acestui semn de apa. Nu numai atat, ametistul poate ajuta si la intarirea intuitiei si la protejarea impotriva vibratiilor negative, ceea ce este perfect pentru Pestii mai sensibili. In cele din urma, utilizarea acestui cristal poate aduce o concentrare mai mare, imbunatatind capacitatea de a acorda atentie la tot ceea ce este important si de a aduce Pesti pe pamant, pentru ca acestia sunt intotdeauna cu capul in nori!