Pantalonii cu imprimeuri, la moda in primavara-vara 2014

Detalii

CategoriiStiri divertisment
TaguriImbracaminte, imprimeu, pantaloni
Ultima actualizareJoi 28 august 2014
Vizualizari1587

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pantalonii cu imprimeuri continua sa fie la moda si in primavara-vara acestui an, dupa ce anul trecut au fost vedete printre tendintele modei.

In sezonul cald al acestui an, culorile devin mai vii si tot mai multe branduri celebre au adoptat aceasta tendinta pe o multime de modele de pantaloni. Imprimeurile sunt protagonistii de necontestat ale sezonului de primavara-vara si nu trebuie sa lipseasca din garderoba fiecarei femei.

Fara indoiala, aceasta tendinta face furouri in moda street style. Vom putea vedea diferite tipuri de design, tesaturi, culori, astfel ca avem de unde alege. Va oferim cateva sfaturi pentru a va putea bucura pantalonii cu imprimeuri in acest an:

Daca sunteti foarte slaba si aveti solduri inguste, trebuie sa utilizati pantaloni care au printuri de mari dimensiuni si culori stralucitoare. Acestia ajuta pentru a da vizual mai mult volum in jos si de a echilibra silueta dumneavoastra.

In schimb, daca sunteti un pic mai plinuta, si vreti sa va ascundeti dimensiunea soldurilor, utilizari printuri de mici dimensiuni, acestea va ajuta sa aratati mai slaba.

Un alt mod de a purta pantalonii imprimati este sa ii combinati cu articole de imbracaminte, cum ar fi bluze sau topuri in culori neutre cum ar fi alb-negru, care nu ies niciodata din moda!

De asemenea asa cum multi stiu, dantela este un must have al sezonului. Si din fericire pentru noi, dantela se combina foarte bine cu blugi sau pantaloni florali!

Un alt mod de a combia pantalonii imprimati este cu denim. Aveti posibilitatea sa purtati o bluza denim pentru a se potrivi pantaloni imprimati. Culoarea denimului va varia in functie de culoarea pantalonilor, daca acestia sunt inchisi sau mai deschisi.

Stilul dvs este un pic mai casual? Atunci puteti alege sa purtati blugi imprimati. Este imposibil de a rezista la confortul blugilor, iar acum blugii, datorita noilor tehnologii, s-au adaptat cu succes la aceasta tendinta. Ei vin in mai multe tipuri de printuri:

Imprimeul floral, de exemplu, este una dintre cele mai puternice tendinte ale sezonului, iar acum blugii au ajuns sa incorporeze acesta tendinta. Ii puteti combina cu articole de imbracaminte, cum ar fi bluze sau tricouri polo cu printuri.

O alta tendinta care are o influenta puternica asupra blugilor este imprimeul tribal si animal printul. Dupa cum ati vazut totul este o chestiune de a incerca si a vedea ce va place si cu ceea ce va simtiti cel mai confortabil.

bewoman.ro