Marú deschide concertul sold-out The Mono Jacks acustic

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMarti 25 iunie 2019
Vizualizari948

Voteaza & Distribuie

Descriere

Joi, 27 iunie, începând cu ora 18:00 (open doors), cei de la The Mono Jacks vor susține un concert acustic în deschiderea seriei de concerte Backyard Acoustic Season în grădina Expirat – Halele Carol (str. Constantin Istrati nr. 1). În deschiderea concertului care este deja sold out va concerta Marú, o voce tânără cu o abordare acustică, soulful-pop.

După 6 ani de studiat la Conservator în Viena, Marú a reușit să își dezvolte propriul stil ce amintește de Norah Jones, Ed Sheeran sau Kate Bush, influențe presărate cu autenticitate din abundență și un farmec particular. Compozitoare, interpretă și multi-instrumentistă, Marú și-a făcut deja auzită muzica în recitaluri la radio, în concerte și chiar și la festivaluri precum Electric Castle – unde va reveni de altfel în acest an.

Marú – Turning Tables (winter session)

La concertul de joi, 27 iunie, Marú va lansa o nouă piesă – „Tuyo”, un cover după cântecul scris și interpretat de Rodrigo Amante ce servește ca muzică de generic a serialului Narcos.
„M-am îndrăgostit de “Tuyo” de când i-am auzit primele acorduri alunecând peste montaj - un cântec romantic, greu, nervos, latin, înșelător de generos, narcisist.” – Marú

Backyard Acoustic Season, seria de concerte acustice cu artişti din scena românească de alternative, rock și indie, a ajuns la a patra ediție. Vara asta concertele vor avea loc în serile de joi pe terasa Expirat Halele Carol. Din line-up-ul acestei ediții vor face parte The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, byron, Toulouse Lautrec, Grimus, Lucia, Pinholes, E.M.I.L., Implant pentru Refuz.