LDV Bank reușește să aducă criptomonedele „la colțul străzii“!

Detalii

CategoriiEconomie
Taguritranzactii
Ultima actualizareJoi 17 octombrie 2019
Vizualizari732

Voteaza & Distribuie

Descriere

A fost inaugurată prima casă de schimb valutar care cumpără și vinde BITCOIN în regim automatizat

În zilele noastre facem plăți cu cardul extrem de rapid. Ne vedem online cu persoane aflate la mii de km distanță. Trimitem instant galerii întregi cu poze. Mergem cu mașina pe distanțe foarte lungi. Folosim frecvent tehnologii fără să înțelegem cu exactitate cum funcționează. Folosim beneficiile acestor tehnologii.

La fel se întâmplă și cu blockchain și criptomonedele. Mulți oameni nu vor să-și bată capul cu tehnologia din spate sau cu conturi pe platforme greoaie. Vor să cumpere simplu și rapid, cu CASH, în siguranță, oricât (sau aproape oricât) și oricând doresc să facă acest lucru. În întâmpinarea acestor nevoi vine cel mai nou serviciu de la LDV Bank, un serviciu care duce adopția și simplitatea achiziției de criptomonede efectiv la colțul străzii, lucru pe care fără a exagera, l-a visat și Satoshi Nakamoto acum 10 ani când a lansat moneda digitală BITCOIN.

Mai exact, prin intermediul caselor de schimb valutar clasice pe care le găsești la orice pas, LDV Bank lansează Crypto Spots, locurile în care poți cumpăra și vinde instant BITCOIN și ETHEREUM.

SIMPLU: nu este nevoie de niciun cont făcut înainte, doar bani cash/crypto. Deasemenea, tranzacțiile sunt făcute de un operator uman, astfel că procesul devine mai prietenos și șansele de greșeală scad la 0%;
RAPID: lucrându-se doar cu cash, se elimină timpul dedicat transferurilor interbancare. Deasemenea, spre deosebire de ATM-uri, banii nu se introduc unul câte unul, lucru deranjant și obositor la sume mai mari, ci sunt numărați integral cu ajutorul mașinii de numărat bani;

CASH: surprinzător, fanii crypto sunt și rămân în continuare mari iubitori de cash. La casele de schimb valutar se va lucra doar cu cash;

ÎN SIGURANȚĂ: Crypto Spots by LDV Bank reprezintă o alternativă la grupurile de schimb cash de pe Telegram sau localbitcoins, platformă care suferă prin lipsa oricărei forme de securitate fizică oferită clienților. Userii nu se vor mai întâlni cu necunoscuți prin spatele blocului sau prin baruri, locuri în care s-au întâmplat frecvent atâtea – pe românește – țepe. Vor veni la ghișeu unde își vor face operațiunile în deplină siguranță;

ORICÂT: ATM-urile se confruntă deseori cu lipsa lichidității. La Crypto Spots găsești oricând un plafon minim de 10.000 EURO, în sumă echivalentă în RON;

ORICÂND: spre deosebire de bănci care nu lucrează noaptea și în weekend și ATM-uri care de cele mai multe ori sunt instalate în centre comerciale cu program 10.00-22.00, majoritatea caselor de schimb valutar în care funcționează Crypto Spots by LDV Bank au program NON-STOP.

“Targetul nostru ca proceduri este ca userul/clientul să nu petreacă mai mult timp în casa de schimb decât la ATM” ne-a transmis Marius Morra, CEO LDV Bank.

Astăzi, LDV Bank a lansat primul Crypto Spot în București, Strada Șerbota, Nr. 1, zona 13 Septembrie, în incinta LUCAS Exchange, urmând ca în perioada următoare să fie deschise astfel de locații în multe alte puncte din țară.

Pe modelul de business oferit de Alibaba și a filozofiei fondatorului Jack Ma, în timp ce toate celelalte exchange-uri își doresc să devină imperii, LDV BANK dorește să devină un ECOSISTEM „to empower others“, un ecosistem în care casele de schimb valutar și alte entități similare să poate oferi servicii de vânzare și cumpărare criptomonede.

Au mai fost încercări pe un astfel de serviciu. Problema este că totul de face rudimentar, fără o soluție tehnică personalizată și optimizată. Aici intervenim noi, echipa LDV Bank și oferim o soluție la cheie, Business-as-a-Serviceprin care casele de schimb valutar pot intra profesionist pe piața de vânzare/cumpărare criptomonede.

Soluție noastră include:
•Platforma online deja matură;
•Manuale și proceduri bine stabilite;
•Suport tehnic și legal profesional.

“Prin punerea la dispoziție a platformei noastre, adaptată nevoilor și stilului lor de lucru ca interfață și proceduri, îi ajutăm să intre în acest business aproape instant, să scutească timp și bani de la dezvoltarea propriilor platforme” declară CTO-ul LDV Bank, Sabin Simionescu. „A fost o adevărată provocare să dezvoltăm platforma în această direcție, o direcție neexploatată până în prezent.”

Casele de schimb valutar și alte tipuri de entități similare vor intra curând agresiv pe piața de schimb a criptomonedelor și vor avea nevoie de un tool să facă asta, iar în acest moment, cel mai bun tool, dedicat lor, este platforma LDV Bank.

Pentru casele de schimb valutar este o oportunitate foarte avantajoasă pentru că încep astfel o linie de business și de încasări nouă, una cu mare potențial și viitor, pe lângă tradiționalul schimb de valute și transfer de bani. De asemenea, a schimba criptomonede – un domeniu în plină expansiune, constituie un diferențiator de marketing față de concurență.

LDV BANK, ldvbank.com/en/ un proiect al Globe Monnaie SRL, este exchange-ul de criptomonede românesc, prezent pe piață din martie 2018, care a devenit ușor-ușor prin profesionalismul serviciilor oferite, prima opțiune de schimb pe piața din România.