Laptele praf Topfer special conceput, poate sa fie dat copilului chiar din primele zile

Detalii

CategoriiSanatate
Taguricopii, lapte
Ultima actualizareJoi 20 august 2020
Vizualizari623

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hrana unui bebelus este extrem de importanta pentru a se dezvolta corect si pentru a avea cerintele de sanatate necesare. Astfel, copilul poate sa fie alaptat sau poate sa primeasca lapte praf in hrana lui zilnica, inca din prima zi de cand s-a nascut. Pe Elaptepraf.ro poti gasi lapte praf Topfer, care are diverse formule potrivite pentru varste diferite. Iata cateva informatii care iti pot fi de folos:

1. Laptele praf poate sa fie administrat copilului tinand cont de indicatiile tipului de formula


Exista diverse tipuri de formula pentru lapte praf pentru bebelusi. Aceste formule sunt construite astfel incat sa contina ingredientele necesare pentru un bebelus cu numar de luni diferit. Asadar, exista lapte praf Topfer care poate sa fie cosumat de catre copiii foarte mici, din primele zile de dupa nastere. Acest tip de lapte praf poate sa fie potrivit pentru copii, chiar daca sunt si alaptati de catre mama.

2. Laptele praf contine nutrienti de care copilul are nevoie pentru a se dezvolta corect, avand structura asemanatoare laptelui matern


Constructia laptelui praf este astfel conceputa astfel incat sa imite laptele matern. Copilul se poate dezvolta armonios si poate creste conform varstei pe care o are. Continutul laptelui praf este descris amanuntit in detaliile despre produs. Este important ca laptele sa fie pregatit conform indicatiilor si sa fie imediat consumat. El nu poate sa fie mancat ulterior terminarii mesei respective. De asemenea nu este recomandat sa se lase biberonul mai mult timp decat are nevoie copilui, ca inlocuitor pentru suzeta. Acest lucru poate dauna grav dintilor, atunci cand acestia au aparut.

3. Poate sa fie dat copilului ca atare sau in combinatie cu laptele matern


Laptele praf pentru imediat dupa nastere poate sa fie consumat singur, la recomadarea medicului pediatru. De asemenea se poate lua in combinatie cu laptele matern. El este construit astfel incat sa aduca un aport apropiat de cel al mamei. Copilul poate sa se dezvolte la fel in ambele situatii.

4. Se poate adauga laptelui matern, ca supliment ulterior, daca mama nu reuseste sa aiba cantitatea necesara pentru a satura copilul


O situatie des intalita pentru copiii foarte mici, este aceea in care laptele matern nu este indeajuns de mult pentru a suplini nevoile bebelusului. De aceea se poate apela la formula de lapte praf pentru a adauga portiunea lipsa. Astfel copilul se simte complet satul.

In concluzie, laptele praf poate sa fie consumat inca din primele zile de la nastere si contine ingrediente de calitate, care ajuta copilul sa se dezvolte armonios. Poti folosi laptele praf Topfer pentru o crestere frumoasa a bebelusului, sub indrumarea medicului tau.