Înlocuiți televizoarele cu videoproiectoare de la nutushopall.ro și bucurați-vă de o nouă experiență

Detalii

CategoriiShoping
TaguriRomania
Ultima actualizareMarti 3 august 2021
Vizualizari569

Voteaza & Distribuie

Descriere

Unul dintre aparatele care nu lipsesc din casa majorităților românilor este, cu siguranță, televizorul. Ba, mai mult, unii nu se mulțumesc cu unul singur, ci au cumpărat câte unul pentru… aproape fiecare camera a locuinței. Nici dumneavoastră nu faceți excepție, și aveți un televizor pe care însă vă gândiți să îl înlocuiți cu ceva mai performant. Noi însă avem o altă propunere, ceva mai îndrăzneață, dar care s-ar putea să fie exact ceea ce vă trebuie: înlocuiți televizorul cu un videoproiector și bucurați-vă de o nouă experiență, una la un cu totul alt nivel. Pare o idee nebunească? Nu vă grăbiți să o respingeți din start, și haideți alături de noi să vedem dacă nu cumva chiar reușim să vă convingem.

Spațiu economisit


Cu siguranță, atunci când ați decis să înlocuiți televizorul, v-ați gândit că aveți nevoie de unul cu o diagonală mai mare, care să vă facă să vă simțiți ”ca la cinema”, după cum se spune. Din păcate, spațiul pe care îl aveți la dispoziție nu s-a mărit, așa că este destul de dificil să puteți aranja un televizor mare care să nu ”fure” din spațiu. Aici intervine primul avantaj al unui videoproiector, care nu ocupă mult spațiu, poate fi depozitat într-un sertar atunci când nu este folosit, așa că livingul sau sufrageria capătă, dintr-o dată, un plus de acel ”ceva” de care chiar avea nevoie. De asemenea, vă puteți amenaja un fel de home cinema acasă, în mansardă sau la subsol, iar un videoproiector este perfect în acest caz. Studiază oferta de videoproiectoare de la nutushopall.ro și lasă-ți visele să devină realitate. Mai aveți nevoie doar de un perete liber, pe care să fie proiectată imaginea, dar nu credem să fie o problemă nu-i așa?

Mult mai odihnitor pentru ochi

După o zi întreagă petrecută în fața ecranului unui calculator sau laptop, parcă simțiți că nu mai suportați să priviți și la televizor, deși poate că este un film care v-ar ajuta să vă relaxați, sau este o emisiune care să interesează. Din nou, o bilă alba pentru videoproiectoare, a căror imagine este mult mai odihnitoare și relaxantă pentru ochi. Și, chiar dacă unele persoane ar putea susțin că avem de a face cu o calitate a sunetului superioară în cazul televizorului, nu este nimic ce nu se poate rezolva și cu ajutorul unor boxe externe, și astfel acest argument cade.

Portabilitate

De multe ori se întâmplă să fie nevoie de un videoproiector pentru o prezentare la serviciu, sau poate chiar la școală. Și atunci, de ce să nu îl folosiți pe cel de acasă, ceea ce simplifică enorm lucrurile. Sau, altă sugestie: adorăm să petrecem serile de vară în curte, alături de cei dragi, și desigur că știi exact despre ce vorbim! Prin urmare, cu ajutorul videproiectorului poți organiza o seară de filme cu prietenii, puteți să comentați meciurile ca și cum ați fi pe stadion, sau puteți proiecta clipuri interesante. Sună bine, nu-i așa? Și în plus, instalarea este simplă, încât vă veți descurca perfect! Multe amintiri frumoase veți putea crea cu ajutorul acestuia, așa că nu mai ezitați, achiziționați acum un astfel de dispozitiv.

Risc scăzut de incidente neplăcute

Rândurile următoare sunt pentru cei care au copii și/sau animăluțe de companie. Aceștia sunt continuu în mișcare, așa că nu de puține ori apar și incidente neplăcute, cum ar fi zgârierea ecranului televizorului, sau chiar spargerea lui. Da, nu este ceva care să vă aducă bucurie, mai ales dacă ați cheltuit și bani frumoși pe respectivul aparat. În schimb, prin folosirea videoproiectorului, riscul de a avea de a face cu astfel de incidente neplăcute este mult mai mic, deoarece… nu au ce strica, zgâria, colora sau sparge. Singura grijă pe care trebuie să o aveți este să nu lăsați videoproiectorul la îndemâna celui mic sau a animalului de companie. Dar, pentru că este foarte mic, îl puteți amplasa unde vreți, și gata, problema este rezolvată. A fost chiar simplu!

Nu atrage atenția

În condițiile în care să zicem aveți o afacere pe care o țineți sub control de acasă, sunt multe persoane care vă trec pragul locuinței. Din păcate, nu toți au și cele mai bune intenții, și uneori tentația este prea mare pentru unii dintre ei. Înțelegeți prea bine ce vrem să spunem, nu-i așa? Un videoproiector depozitat într-un sertar nu va atrage atenția rău-voitorilor așa cum o face un televizor cu un ecran mare, așa că de ce să nu înlăturăm tentațiile?

Mai ieftin decât un televizor

În unele cazuri, un videoproiector poate fi chiar mai ieftin decât un televizor cu ecran generos pe care vi-l doreați pentru livingul dumneavoastră. Prin urmare, de ce să cheltuiți sume uriașe pe acest aparat, când puteți ieși mult mai ieftin, iar cu restul de bani rămași să vă faceți alte câteva mofturi sau necesități? De fapt, există posibilitatea să vă puteți amenaja o cameră de cinema chiar acasă mult mai ieftin decât dacă ați fi cumpărat un televizor performant, cu o diagnonală generoasă, și totul grație acestui mic videoproiector care vă face viața mult mai ușoară.

Acestea ar fi, pe scurt, câteva dintre avantajele pe care le aduce un videoproiector. Evident, nu negăm nici punctele tari ale televizoarelor, dar parcă nu ar fi chiar atât de greșit să încercați și altceva. Gândiți-vă bine care ar fi cel care răspunde cel mai bine necesităților dumneavoastră, și abia apoi cumpărați aparatul potrivit!