Inchirierea copiatoarelor, o soluție reală!

Detalii

CategoriiIT
TaguriCopiatoare
Ultima actualizareMiercuri 29 mai 2019
Vizualizari769

Voteaza & Distribuie

Descriere

In birourile cu fluxuri mari de printare, mentenanta, service-ul si asigurarea stocurilor de consumabile poate fi o reala problema. Defectarea copiatorului, atunci cand volumul de print este in varf, se poate dovedi la fel de crunta precum intreruperea internetului. De asemenea si terminarea stocurilor de toner; trebuie sa recunoastem ca toti am patit-o macar o data.

Cum ar fi insa ca o firma specializata sa se ocupe de tot?

Sa monitorizeze stocurile de tonner, problemele copiatorului in timp real si sa garanteze interventiile de service in maxim 3 ore? DA! Este posibil! Si poate suna prea bine sa fie real, dar este! CopyPrint ofera spre inchiriere copiatoare de inalta calitate si fiabilitate cu volume de print lunar incluse in abonament plus toate beneficiile mentionate mai sus. Spre exemplu poti inchiria Konica Minolta 284 cu 10.000 de printuri incluse lunar, consumabile incluse, timp de interventie service garantat, transport si instalare gratuite, softuri moderne de monitorizare echipamente si gestiune a interventiilor, totul cu doar 114 euro/lună.

Doar costul de achizitie al tonerelor se poate apropia de aceasta suma in regim propriu de gestiune. Nevoile de print sunt diferite in functie de marimea companiei tale si desigur exista abonamente create special pentru necesitati diferite. Asadar este o solutie reala inchiriera copiatoarelor pentru rezolvarea problemelor de print?

Noi credem ca DA, fara nici un dubiu!