Începem să apreciem calitatea în funcție de etichetă? De ce purtăm haine de la branduri celebre

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihaine, Imbracaminte
Ultima actualizareLuni 20 iulie 2020
Vizualizari543

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marile branduri ale lumii au o competiție acerbă despre cine câștigă mai multă popularitate și evident mai mulți clienți. Există titani ai modei care lansează trendurile, care prin creativitate și ingeniozitate vin mereu cu ceva nou pentru public. Implică toată această industrie și calitate? În mod absolut. Căutăm hainele de firmă, fie că vorbim despre Ralph Lauren in Romania, U.S. Pollo sau orice alt nume pentru că promit calitate și mai mult decât atât, o experiență vestimentară.

Validare socială

Căutăm o oarecare validare socială. Căutăm o apartenență la un grup sau nivel de trai. Ne dorim o mai bună primă impresie și astfel orice înseamnă a fi în pas cu moda și a purta haine de la mari branduri atrage după sine și aceste avantaje.

Bunăstare

Ceea ce porți vorbește multe despre tine, preferințele tale, dar denotă și bunăstare sau cel puțin asta înțeleg unii. Știi cum se spune, suntem prea săraci pentru a purta haine ieftine, așadar merită să investim în ceva de calitate și durabil. Asta se va traduce automat și prin a reduce cantitatea de haine cumpărate. Oricum ar fi, bunăstare materială sau shopping practic, este în beneficiul oricui.

Frumosul și calitatea la un loc

Să admitem: marile branduri creează și nu copiază, vin cu idei vestimentare ce ne pun în valoare calitățile fizice. Ne plac culorile, croiurile în trend, combinațiile de texturi și culori, dar și modul impecabil prin care au fost realizate acestea. Altfel spus, hainele de brand sunt o combinație de frumos și calitativ la un loc. Te poți convinge de asta și prin simpla vizionare și comparație între articole. În cadrul eshop-ului B-Mall vei găsi sute de produse de la sute de nume mari din scena modei internaționale, selecții de articole vestimentare și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii de la Dsquared, Moschino, Calvin Klein și mulți alții.


Cumperi haine de firme - cum știi dacă sunt și reale

Pentru că sunt atât de râvnite, desigur că există și o contrabalansare, cea pieței de fake-uri. Hainele contrafăcute au devenit calea neortodoxă prin care unii pot câștiga folosindu-se de reputația unora. Unii cumpără pentru că atât își permit sau chiar din necunoaștere.

Cu dotări atât de avansate, e drept că în unele cazuri fake-urile sunt atât de bine făcute încât pare greu de depistat ce este original și ce nu. Dar nu imposibil. Vorbim despre detalii precum: logo neschimbat, mereu cu același font, tipar, cu litere de aceeași formă de fiecare dată; ambalajul acestora este de asemenea unul de calitate, nu plastic ieftin. Există holograme, număr unic al fiecărui produs și cusături de calitate, lipituri pe măsură. La o haină originală nu vei vedea îmbinări urâte, pentru că există anumite standarde și o rigoare ieşită din comun la capitolul verificare de produse.

La fel de bine ar trebui să ții cont că un produs ieftin nu este poate ceea ce se pretinde a fi. Alege sursa de shopping cu atenție, pentru a evita pe cei care comercializează fake-urile.