Imprimante refurbished - variante economice de luat in calcul

Detalii

CategoriiIT, Shoping
TaguriImprimante
Ultima actualizareMarti 11 februarie 2020
Vizualizari641

Voteaza & Distribuie

Descriere

Să ai acasă o imprimantă este astăzi extrem de folositor pentru orice persoană modernă. Imprimanta - de preferat un produs multifuncțional - poate fi utilizată în interes personal (inclusiv pentru proiectele de la școală ale copiilor), dar și în scop profesional, în condițiile în care extrem de mulți oameni ori își iau acasă o parte din munca de birou, ori sunt chiar freelanceri, antreprenori ori în alte situații în care au - mai mult sau mai puțin organizat - un birou în locuința personală. În cazul companiilor, existența unor imprimante este vitală pentru funcționare, pentru îndeplinirea activităților de tip office. Nici nu mai contează domeniul de activitate, de cele mai multe ori imprimantele (multifuncționale laser adesea) sunt utilizate intensiv.

Pentru mai multă eficiență, mai ales dacă bugetul de achiziții este limitat, se poate lua în calcul varianta unui model de imprimanta refurbished sau second hand. Astfel de produse prezintă numeroase avantaje. Evident, principalul argument este prețul, mai bun decât în cazul unui produs nou, similar din punct de vedere al caracteristicilor și al brandului. Coonform celor de la laptopdell.ro, magazin online specializat în vânzarea de echipamente IT second hand și refurbished, aceste imprimante refurbished provin din produsele desigilate și expuse la raft în magazine, din produsele returnate, din imprimantele schimbate din cadrul companiilor mai mari, care își reînnoiesc în mod regulat dispozitivele IT. Dacă facem o comparație între imprimante second hand și refurbished, varianta a doua este cu siguranță recomandată. Într-un fel, cei familiarizați cu aceste concepte în fashion ar putea înțelege avantajele unor haine de tip outlet în comparație cu cele second hand.

"Imprimantele refurbished sunt comercializate de regula de firme specializate, care preiau dispozitivele de la cei care renunță la ele, le testează, le recondiționează, daca este cazul, atât în privința aspectului, cât și a funcționalității, și pun în vânzare un produs care corespunde specificațiilor tehnice precizate. De aceea, achiziția unei imprimante refurbished este mai oportună, fiind mult mai puțin supusă eventualelor riscuri prezente în cazul achiziției unei imprimante second hand", se mai menționează pe laptopdell.ro.

De cele mai multe ori, imprimantele refurbished nu au o vechime prea mare, maximum 2 sau 3 ani, fiind astfel produse care păstrează tehnologii curente, articole de găsit și în comerțul clasic. Un element extrem de important: produsele sunt imprimante profesionale, concepute astfel încât să reziste unei utilizări intense. Ce înseamnă o imprimantă profesională? Un dispozitiv testat complex, nu doar prin simpla listare a unei pagini. Astfel de echipamente sunt ideale pentru mediul de business și extrem de avantajoase și pentru utilizatorii individuali. Prin conceptul de imprimantă refurbished se cumpără astfel un produs premium la un cost foarte accesibil. Imprimantele refurbished vândute de retaileri profesionali vin la pachet cu garanție, deci riscurile practic nu există.

Cei care caută pe motoarele de căutare precum Google diverse modele de imprimante este foarte posibil să ajungă și la rezultate din categoria imprimantelor refurbished. Și asta pentru că retailerii se bucură de tot mai multă popularitate și investesc în soluții de optimizare seo alături de firme precum optimizare-seosite.ro. Folosirea de echipamente second hand și refurbished este în același timp sustenabilă din punct de vedere al considerentelor ecologice.