Imprimante multifuncționale profesionale pentru orice companie, pe ecopy.ro

Detalii

CategoriiIT
TaguriImprimante
Ultima actualizareJoi 19 martie 2020
Vizualizari625

Voteaza & Distribuie

Descriere

Achiziția de echipamente de birotică este simplă în prezent pe internet, existând o mulțime de retaileri. Cei mai mulți comercianți din mediul online (ca și în offline) se dedică însă utilizatorilor individuali, produsele fiind astfel concepute pentru folosire scăzută și având performanțe mici sau medii. Retaileri specializați B2B precum ecopy.ro propun însă o selecție de echipamente multifuncționale pentru management profesional al documentelor printate / copiate / scanate. Fiecare produs disponibil în catalogul firmei nu doar că provine de la branduri de top precum Konica Minolta sau HP, dar este conceput special pentru utilizare intensivă în mediul profesional.

De ce este important să se achiziționeze doar imprimante multifuncționale profesionale și nu produse aparent performante, dar din comerțul standard de pe segmentul IT? Explicația ține de necesitățile speciale ale mediului de business. În primul rând, utilizarea la o anumită intensitate a echipamentelor înseamnă că piesele, materialele, trebuie să aibă un standard foarte ridicat de calitate. Astfel, vorbim despre produse premium, extrem de rezistență în condiții de lucru intensiv. De asemenea, viteza este esențială în mediul profesional, deci astfel de imprimante multifuncționale excelează și la acest capitol.

Nu în ultimul rând, un alt criteriu important de selecție ține de eficiența în materie de consumabile. Mai exact, un utilizator de business poate ajunge la costuri mari generate de consumabile, deci este important ca acestea să fie rentabile chiar și la un consum ridicat - se analizează costul pe pagină imprimată sau copiată. Calitatea printării este evident foarte importantă, tehnologia de ultimă generație face ca rezultatele să fie impresionante. Pe scurt, eficiență maximă, totul repede și bine, pe măsura cerințelor din mediul de business.

Echipamente multifuncționale, suport și soluții complete - este promisiunea brandului mai sus amintit, specializat în comercializarea de astfel de imprimante, dar și în tot ceea ce înseamnă relație post-vânzare cu fiecare client de business. "Soluțiile ecopy sunt destinate companiilor din România care doresc să își eficientizeze costurile de print, de copiere sau a oricăror soluții de securitate și management a documentelor firmei", se precizează pe website-ul oficial al acestui brand dezvoltat de o companie cu experiență de peste 20 de ani pe piața românescă - NS Copiers.

Imprimantele multifuncționale profesionale disponibile pe ecopy.ro sunt destinate, în funcție de profil, oricărui tip de companie, indiferent de domeniul de activitate. De altfel, ideal este ca relația cu furnizorul să includă și partea de consultanță, oferită chiar gratuit. Experții companiei vor analiza nevoile de lucru ale clientului, pe baza datelor transmise de acesta. Astfel, se pot propune soluții concrete, optime, clientul alegând dintre cele mai potrivite produse pentru operațiunile sale, ținând cont de avantajele specifice, dar și de bugetul pe care îl poate aloca.

Există variante optime atât pentru corporații, cât și pentru IMM-uri de orice nivel, căci orice companie, indiferent de dimensiune, ar trebui să pună accent pe valori esențiale în business printre care evitarea compromisurilor și alegerea soluțiilor de productivitate maximă.