Idei de cadouri pentru nuntă sau logodnă

Detalii

CategoriiShoping
Taguricadouri, cadouri personalizate
Ultima actualizareVineri 14 august 2020
Vizualizari821

Voteaza & Distribuie

Descriere

Celebrarea căsătoriei a unui cuplu este un bun prilej de a arăta cât de mult ții la ei atât prin prezența și încurajările tale, dar și cu ajutorul unui cadou. Dacă îi cunoști și sunteți apropiați, vei ști ce să le alegi astfel încât să păstreze cu drag cadoul de la tine. Chiar dacă te afli în situația în care nu sunteți cei mai buni prieteni și vă știți doar din facultate, tot poți să alegi un cadou pe măsura evenimentului. Iată câteva idei de daruri pentru nuntă sau logodnă cu care nu vei da greș.

Un espressor de cafea


Cafeaua, această băutură atât de apreciată în toate colțurile lumii este un adevărat elixir pentru mulți dintre noi. Dacă știi că fericitul cuplu apreciază cafeaua, și mai ales una de bună calitate, poți să le dăruiești un espressor. Există o multitudine de astfel de aparate: automate, manuale, cu capsule, cu sau fără sisteme de spumare a laptelui și tot ce trebuie să faci este să te decizi pe care-l vei dărui. Dacă au deja un astfel de aparat, ia-le unul mai avansat din punct de vedere tehnologic iar dacă nu, cumpără unul destul de facil de folosit ca să te asiguri că își vor prepara astfel cafeaua în fiecare dimineață.

Un set de genți de voiaj

Călătoriile în jurul lumii sau city break-urile sunt acum la mare căutare. Probabil și cuplul la a cărui nuntă vei participa se numără printre aceștia, de aceea poți să îi surprinzi plăcut cu un set de genți de voiaj, de două sau chiar trei mărimi, pentru toate tipurile de călătorii, indiferent de durata lor. Vor fi mai mult decât plăcut impresionați și vei primi fotografii din minunatele aventuri. Cine știe, poate chiar veți merge împreună.

Pentru călătorii scurte și mai degrabă în orașele europene, cumpăr două rucsacuri încăpătoare, dar potrivite ca bagaje de mână la majoritatea companiilor aeriene. Pentru călătorii pe alte continente, ia-le două trolere încăpătoare.

Rame foto personalizate

Orice poveste frumoasă de dragoste este și mai specială atunci când este suprinsă în fotografii. Tocmai de aceea un set de rame foto personalizate reprezintă o idee minunată de cadou. Scrie-le ceva personal, emoționat și plin de substanță. Poți să adaugi o fotografie cu voi toți, dau doar cu cuplul. În funcție de acest lucru, adaptează mesajul pe care vrei să-l transmiți.

Seturi pentru gătit sau servit masa

Orice familie se mândrește cu rețetele, preparatele sau ritualurile sale. Dacă știi că fericitul cuplu este preocupat să aranjeze mereu masa impecabil, cumpără cea mai fină veselă și are cele mai bune seturi de gătit, probabil îi vei impresiona plăcut cu un astfel de cadou. Gândește-te ce anume își doresc sau ce i-ar impresiona. Ar putea să fie setul acela de cristal de pahare de vin sau chiar un set de oale și tigăi extrem de calitative care i-ar transforma în cei mai pricepuți bucătari. Sunt multe feluri în care poți să îi faci fericiți dăruindu-le un set de gătit sau de servit masa.

Card cadou de la magazinul preferate

Dacă iei parte la o nuntă sau o cununie unde știi că atât mirele, cât și mireasa sunt fani au unor produse sau al unui magazin, dar nu știi cu siguranță ce le-ar plăcea de acolo, poți să cumperi un card cadou. Multe dintre magazine pun la dispoziție o astfel de facilitate. Nu doar că este simplu, ci va avea un efect minunat. Ambalează frumos voucherul sau pune-l într-un plic alături de o felicitare cu urările tale și te vei putea bucura de petrecere cu familia și prietenii.

Nunta este mereu prilej de bucurie și de celebrare a unui nou început. Marchează acest eveniment fericit cu optimism, dar și cu un cadou frumos care să ajute cuplul să pornească într-o călătorie frumoasă în doi.

Sursă foto: unsplash.com/photos/H5yiRXDUkto