Gama noua de ceaiuri cu ambalaje reciclabile de la Clearspring

Detalii

CategoriiAlimentatie
Taguriceaiuri
Ultima actualizareMiercuri 17 noiembrie 2021
Vizualizari453

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ca parte a angajamentului Clearspring fata de sustenabilitate, ei urmeaza exemplul Soil Association (cel mai important certificator al alimentelor organice din Marea Britanie) si isi aliniaza strategia de ambalare cu Pactul pentru Plastic din Regatul Unit. Pactul este o initiativa ambitioasa, de colaborare, condusa de WRAP (Waste & Resources Action Programme), care si-a stabilit obiective indraznete pentru a avea un impact masiv asupra cantitatii de plastic utilizata in ambalaje pana in 2025.

Gama de ceaiuri organice Clearspring ambalate la plic

Intreaga gama de plicuri de ceai organic Clearspring a primit o reimprospatare a ambalajului. Alaturi de un nou design luminos si reimprospatat, ambalajul este in intregime durabil.

Asadar, atunci cand cumparati un ceai organic la pliculete din gama Clearspring, beneficiati de:

  • Non-GM si in ambalaje 100% durabile
  • Pliculete de ceai fara capse, cusute impreuna printr-un proces unic de pliere
  • Snururile sunt 100% bumbac organic
  • Cutie exterioara reciclabila si imprimata cu cerneala vegetala

In noua gama de ceaiuri organice pe care, apropo, le gasiti online si in magazinele fizice Paradisul Verde, gasiti:

Ceai Oolong Bio


Oolong are o aroma florala relaxanta cu o usoara nota de fum si nu este de loc amar. Cunoscut si ca "ceai albastru", se situeaza la jumatatea distantei intre ceaiul verde si cel negru. Procesul sau de productie presupune fermentarea partiala a ceaiului urmata de aburirea sa, pentru dezvoltarea unei note usoare de fum si a unei arome subtile bogate.

Ceai verde Hojicha Bio

Ceaiul verde japonez usor prajit „Hojicha“ Clearspring este calmant si are aroma de fum, fiind obtinut din ceaiul verde cultivat pe dealurile din jurul orasului Kyoto, zona recunoscuta ca avand climatul si solul ideale pentru producerea unor ceaiuri de o calitate dintre cele mai bune. Pentru obtinerea ceaiului Hojicha, sunt selectate frunzele mature de ceai verd. care, fiind lasate sa creasca ceva mai mult decat cele alese pentru ceaiul Sencha, au un continut mai mic de cofeina. Acestea sunt fierte si usor prajite, iar apoi ambalate imediat, pentru a se pastra aroma intacta. Este cea mai populara bautura de zi cu zi in Japonia.

Ceai verde japonez Kukicha Bio

Ceaiul verde Kukicha Clearspring este unul usor si linistitor, cu un continut redus de cofeina, obtinut din ramurele subtiri de Camellia sinensis recoltate la sfarsitul sezonului, cand nivelul de cofeina din planta de ceai este cel mai scazut. Acestea sunt aburite, uscate si maturate, apoi prajite cu atentie si amestecate cu o cantitate mica de frunze de ceai prajite, pentru a obtine cea mai buna aroma.

Ceai Genmaicha Bio

Ceaiul folosit este cultivat pe dealurile din jurul orasului Kyoto, zona recunoscuta in Japonia ca avand climatul si solul ideale pentru producerea unor ceaiuri de o calitate dintre cele mai bune. Frunzele de ceai recoltate sunt apoi aburite, rulate cu grija si combinate cu orez brun prajit pentru a oferi acea nota unica a ceaiului Genmaicha.

Ceai verde Sencha Bio

Este un ceai usor si revigorant din frunze tinere de Camellia sinensis recoltate cand au cea mai bogata aroma, la sfarsitul primaverii. In cel mult 24 de ore de la recoltare, frunzele sunt pentru 15-20 de secunde aburite, rulate si uscate conform procedeelor traditionale de obtinere a ceaiurilor Sencha, fiind apoi imediat impachetate pentru a li se pastra gustul si aroma proaspete. Prin scurta aburire este inhibata activitatea enzimelor care cauzeaza oxidarea, astfel incat frunzele isi pastreaza culoarea luminoasa de verde smarald si prospetimea aromei.