Explorati secretele bucatariei italiene la Mezzaluna Restaurant prin retete italiene exceptionale

Detalii

CategoriiAlimentatie
TaguriBucuresti, mancare, restaurant, retete culinare, trattorie
Ultima actualizareMiercuri 8 august 2018
Vizualizari1871

Voteaza & Distribuie

Descriere

Restaurantul italian Mezzaluna este unul dintre acele locatii unde mereu te intorci cu placere datorita preparatelor culinare exceptionale inspirate de bucataria mediteraneeana prin retete italiene de foarte buna calitate.

Secretele bucatariei italienesti, pastrate de generatii intregi sunt puse in practica dar nu se uita nici de creativitate intrucat fiecare ingredient imbie bucatarii sa creeze noi retete italiene.

Arta culinara este respectata in toata lumea, in special cea italiana si datorita stilului de viata din aceasta tara, cultura rurala o reflecta pe cea familiala si tocmai aceste principii se regasesc in uimitoarele retete italiene promovate in cadrul restaurantului Mezzaluna di Laura.

Accentul este pus complexitatea si rafinamentul unei bucatarii sofisticate unde tot ceea ce se utilizeaza pentru creearea preparatelor culinare inseamna calitate, prospetime si desigur, dedicatie pentru fiecare dintre aceste retete italiene care se regasesc in meniul restaurantului.

Un restaurant desavarsit ce va asteapta in fiecare zi intr-un cadru ospitalier

Serile tematice sunt una dintre plusurile pe care le prezinta acest restaurant, in fiecare seara fiind nominalizat un ingredient pe a carui baza se creeaza un preparat culinar care sa ii rasfete pe clienti.

Meniul este compus din cele mai originale retete italienesti in care se pun in practica secretele pastrate de generatii intregi. Restaurantul Mezzaluna va ofera o categorie de preparate diversificata, din ingrediente proaspete precum:
  • Aperitive
  • Supe
  • Salate
  • Preparate din peste, pui sau porc
  • Paste
  • Deserturi

Fiecare categorie de preparate este inspirata din bucataria mediteraneeana si nu se uita de gradul de noutate care sa il imbie pe client. Aici vorbim despre o serie de retete italiene bazate pe experimentarea celor mai noi retete, punerea in practica a celor mai moderne tehnici de bucatarie, toate astea pentru a putea oferi un grad de satisfactie ridicat clientului.

Bucataria italiana nu se rezuma numai la pregatirea unor retete italiene oricum, a realiza astfel de preparate presupune si seriozitate dar si respectarea retetelor originale pentru a putea reda acel gust original si familiar.

Retetele italiene sunt create pe baza unor combinatii subtile de gusturi autentice, fara excese si complicatii inutile. Tocmai de aceea, clientul este transpus intr-un cadru autentic ce il duce cu gandul la regiunile italienesti si la micutele restaurante cu preparate desavarsite.

Restaurantul Mezzaluna va asteapta intr-un cadru autentic italian

Daca sunteti in cautarea unei escapade din mijocul mediului urban zgomotos si aglomerat, restaurantul Mezzaluna va asteapta cu cele mai originale retete italiene dar si cu o atmosfera calda, familiala, care o sa va transpuna intr-un cadru autentic italian.

Veti putea regasi o atmosfera primitoare si un personal pregatit oricand sa va ofere o experienta culinara desavarstita prin intermediul retetelor italiene reunite de bucatarul nostru in anii de experienta in bucataria mediteraneeana.

Originalitatea si creativitatea merg mana in mana in acest local si va ofera posibilitatea de a gusta cele mai desavarsite preparate culinare.

Restaurantul Mezzaluna se afla pe strada Dorobantilor, nr. 63 Bucuresti, iar rezervarile le puteti face prin intermediul site-ului www.mezzaluna.restaurant.ro unde veti gasi si datele noastre de contact.

Va asteptam intr-un cadru perfect pentru a evada in tinuturile italienesti chiar si numai pentru cateva ore la restaurantul nostru.