Eşti în pană de timp? Comandă online articolele pentru petrecere

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriRomania
Ultima actualizareMarti 14 septembrie 2021
Vizualizari406

Voteaza & Distribuie

Descriere

Lipsa timpului este invocată de cele mai multe ori când nu reuşim să realizăm ceea ce ne-am propus, sau când nu ne pregătim suficient. Este o scuză reală şi complet legitimă pentru ritmul alert în care trăim. Însă nu este un motiv pentru a rata evenimente importante din viaţa ta sau a celor dragi. În epoca tehnologiilor, când totul poate fi controlat şi coordonat de la distanţă, un eveniment aniversar poate fi organizat doar prin telefon, de la rezervarea locaţiei până la aprovizionarea dintr-un magazin cu articole pentru petrecere.

Stabileşte data

Când eşti în criză de timp, marja datelor disponibile este restrânsă din start. Ideal pentru invitaţi este ca evenimentul să se desfăşoară în weekend, când oamenii sunt liberi să participe fără grija serviciului sau a şcolii copiilor de a doua zi. Verifică în primul rând calendarul tău pentru a nu suprapune petrecerea ta din ultima clipă cu un eveniment planificat din timp la care participă întreg cercul tău de apropiaţi. Alege apoi momentul zilei, dacă este o petrecere de după-amiază sau una care se va întinde până spre dimineaţă.

Alege locaţia

Având în vedere că timpul este scurt, vei avea de dat câteva telefoane până să găseşti locaţia potrivită. În oraşele mari însă este destul de greu să nu găseşti un loc pe gustul tău, chiar şi de pe o zi pe alta. Eventual ajustezi numărul invitaţilor în funcţie de sala pe care ai ales-o. În lipsa unui loc în oraş, există întotdeauna varianta de organizare a petrecerii acasă, cu catering şi livrarea la domiciliu a întregului necesar.

Trimite invitaţii

Odată ce ai stabilit data şi locul, dă de ştire tuturor că-i aşteaptă o petrecere surpriză. Dacă timpul este într-adevăr scurt, alege varianta cea mai simplă pentru a-i anunţa. Un apel telefonic, un mesaj scurt, un anunţ pe reţelele de socializare destinat unui anumit grup sau un e-mail sunt perfecte din punct de vedere al eficienţei.

Activităţi şi divertisment

Dacă petrecerea presupune mai mult decât o masă (pe care am rezolvat-o mai sus), trebuie să te gândeşti ce fel de activităţi vei organiza. Acestea depind în mare măsură de specificul petrecerii. Pentru aniversări de copii vei avea nevoie de recuzită pe măsură, pe care o poţi închiria prin comandă online. Pentru şi mai multă distracţie din partea copiilor şi linişte din partea adulţilor care îi însoţesc, poţi alege serviciile unor animatori, disponibili pentru rezervare tot online. Pe măsură ce vârsta participanţilor creşte, poţi alege servicii de DJ, MC, stand up comedy, one man show, magicieni, solişti sau trupe de muzică. Timpul este scurt, deci nu te aştepta să găseşti de la primul telefon formaţia preferată. Cu puţin noroc, însă, vei avea parte de o seară perfectă de divertisment, chiar dacă totul a fost organizat online şi prin telefon în doar câteva zile.

Articole decorative de comandat

Indiferent de vârsta participanţilor şi de natura evenimentului, tortul nu poate lipsi. Alege forma şi aroma potrivită în funcţie de specificul petrecerii. Din fericire, şi acesta poate fi comandat de la distanţă, cu servicii de livrare la domiciliu sau la locaţie. Jocurile de lumini, baloanele decorative clasice sau de săpun, elementele decorative pentru mobilier şi vesela personalizată sunt doar câteva exemple de produse pe care le poţi comanda de pe internet.

Cu puţin efort depus pe ultima sută de metri poţi obţine petrecerea perfectă, pe care invitaţii să considere că ai organizat-o cu multe luni în urmă. Totul este să alegi furnizorii potriviţi pentru mâncare, băutură, servicii şi decoraţiuni. De multe ori, evenimentele surpriză plănuite de pe o zi pe alta îţi oferă prilejul unor amintiri de neuitat.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/fotografie/rela-ie-legatura-ocazie-milenial-5935254/