De ce merita sa alegi factoring prin Omnicredit?

Detalii

CategoriiEconomie
Taguriimprumut financiar
Ultima actualizareMarti 21 septembrie 2021
Vizualizari517

Voteaza & Distribuie

Descriere

S-a intamplat sa fiti intr-un moment de impas in ceea ce priveste afacerea dumneavoastra? Nicio problema, la Omnicredit puteti obtine finantare prin servicii de factoring, o modalitate simpla si rapida de a putea rezolva anumite probleme legate de fluxul financiar din compania dumneavoastra.

Desigur, vorbim despre probleme cu care va puteti confrunta indiferent daca vorbim despre o afacere la inceput de drum sau chiar despre o companie cu vechime, dar care, din cauza unor motive bine intemeiate, nu mai are posibilitatea de a-si achita facturile, moment in care o finantare prin servicii de factoring este solutia cea mai buna.

Tipuri de factoring

Exista doua tipuri de servicii de factoring, asa-numitele solutii prin recurs complet si solutii fara recurs. Din pacate, exista o multime de confuzii intre clienti cu privire la aceste doua optiuni.
  1. Factoring prin recurs complet - intr-un plan de recurs complet, factorul are optiunea de a-ti vinde o factura daca nu este platita dupa 90 de zile.
  2. Factorizarea fara recurs: intr-un plan de non-recurs, factorul nu va poate vinde factura inapoi daca nu este platita dupa 90 de zile, atat timp cat motivul neplatii este o problema de credit. Acest ultim punct provoaca adesea confuzie. Multe companii de factoring definesc o problema de credit ca fiind declarata faliment. Cu toate acestea, aceasta definitie variaza in functie de factor.
Cum sa alegi corect firma care poate oferi finantare prin servicii de factoring?

Alegerea companiei potrivite de factoring este o decizie destul de importanta pentru afacerea dumneavoastra. Aceasta decizie trebuie luata cu atentie, iar urmatoarele sfaturi va vor ajuta sa alegeti intelept si va vor arata ca, intr-adevar, Omnicredit ramane una din cele mai bune optiuni.

1. Evitati sa cautati fara oprire

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac potentialii clienti este trimiterea unei cereri catre fiecare companie de factoring de care au auzit. Trimiterea unei multitudini de cereri si gestionarea mai multor propuneri poate fi confuza si poate dura mult timp, timp in care, la Omnicredit totul se desfasoara foarte rapid. Avem grija sa raspundem solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp, analizam totul cu viteza mare si trecem la intocmirea actelor de indata.

2. Fiti atenti la ce propuneri vi se fac

La Omnicredit, am pus mereu pe primul lor interesul si nevoile pe care le-au avut clientii nostri, de aceea. va sfatuim sa fiti atenti pe viitor ce fel de propuneri de finantare vi se fac, pentru a nu cadea in plasa. Piata de factoring este competitiva, ceea ce este benefic pentru clienti. Luati in considerare informarea cu privire de cotatii de la cel putin doua sau trei companii, apoi comparati-le pentru a determina care dintre acestea ofera cea mai buna valoare, iar la Omnicredit veti gasi mereu intelegerea de care veti avea nevoie si preturile cele mai decente.

Retineti ca pretul/rata nu este singurul lucru la care ar trebui sa va uitati. Examinati propunerile in ansamblu si comparati-le punct cu punct.

Finalmente, desi majoritatea companiilor de factoring se prezinta ca firme ce pot face finantari prin servicii de factoring catre oricine, Omnicredit alege sa isi selecteze clientii in functie de domeniile pe care le cunoastem cel mai bine. Compania dumneavoastra poate fi mai bine deservita daca lucrati cu un factor care cunoaste bine detaliile industriei si poate intelege care sunt principalele nevoi ale unei firme ce are nevoie de finantare prin servicii de factoring. Cel mai indicat este sa consultati pagina noastra web, pentru a vedea acolo care sunt domeniile principale cu care am colaborat de-a lungul timpului si care sunt clientii frecventi.