De ce ar trebui să alegeți pardoselile din beton pentru zonele cu trafic intens?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguripardoseli
Ultima actualizareVineri 2 iunie 2023
Vizualizari309

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pardosealile elicopterizate au început să fie în ultima perioadă o soluție din ce în ce mai utilizată atât pentru spațiile industriale dar și pentru cele comerciale. Durabilitatea, ușurința întreținerii și longevitatea acestora sunt doar câteva dintre motivele pentru care companiile optează pentru acest tip de pardoseală. Pardoseala din beton elicopterizat este considerată a fi una dintre cele mai eficiente soluții pentru pavarea spațiilor industriale și comerciale. Este o pardoseală durabilă și rezistentă, dar și o soluție atragatore din punct de vedere economic. Avantajele mari pe care această pardoseală le oferă, fac din ea una dintre cele mai utilizate soluții de pavare din România în domeniul industrial și comercial.

Rezistență și durabilitate

Pardoselile elicopterizate sunt cunoscute pentru rezistența și durabilitatea lor. Pardoseala din beton elicopterizat reprezintă o soluție fiabilă în cazul în care se dorește o pardoseală capabilă să reziste la impactul, greutatea și uzura constantă cauzată de traficul intens. Aceste pardoseli fac față cu brio atât traficului pietonal intens, traficului rutier de orice tip (autovehicule, motostivuitoare, etc.) dar și altor tipuri de solicitări zilnice.

Durată lungă de viață

Pardoselile elicopterizate sunt unele dintre cele mai rezistente pardoseli de pe piață! Întreținerea lor este minimă însă trebuie realizată. Realizate adecvat și întreținute corect, aceste pardoseli pot dura 10 ani sau chiar și mai mult, fără că stratul superior să se deterioreze. Durata lungă de viață și întreținerea minimă de care au nevoie fac din ele o reală investiție pe termen lung.

Flexibilitate în design - personalizare

Din punct de vedere estetic, pardoselile elicopterizate, au început să reprezinte o alegere atât pentru constructori dar și pentru arhitecți sau designeri. Dacă în trecut nu prea existau foarte multe opțiuni de înfrumusețare a lor iar culoarea gri era predominantă în ceea ce le privește, în ultimii ani au apărut foarte multe produse profesionale prin intermediul cărora se pot realiza pardoseli elicopterizate în aproape orice culoare se dorește.

Aplicabilitate industrială, comercială dar și rezidențială

Fie că este vorba despre o hală industrială, o fabrică, o parcare, un centru comercial sau un spațiu rezidențial, betonul elicopterizat poate reprezenta o soluție în ceea ce privește pardoseala. Este de departe unul dintre cele mai versatile tipuri de pardoseli pe care cineva le poate alege iar avantajele obținute prin alegerea acestui tip de pardoseală sunt complete, și anume, avantaje: mecanice, decorative și economice!

Având în vedere beneficiile demne de luat în considerare prezentate mai sus, nu este deloc de mirare că betonul elicopterizat a devenit una dintre cele mai populare opțiuni de pardosire a spațiilor industriale și comerciale din România și întreaga lume. În cazul în care doriți realizarea unei pardoseli din beton elicopterizat in Slatina puteți găsi mai multe detalii și informații pe site-ul: betonelicopterizatslatina.ro