Cum si unde sa saruti femeia? Sfaturi pentru barbati

Detalii

CategoriiStiri divertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari11627

Voteaza & Distribuie

Descriere

Oricat de bun ar fi un barbat in pat, este posibil sa nu-si arunce in lupta tot arsenalul. Si totul e atat de simplu: arma secreta nu e alta decat gura! O singura precizare: acum nu o sa vorbim de sexul oral!


Nu toti barbatii stiu cat de multa placere pot provoca femeilor sarutandu-le in diferite zone ale corpului. Probabil, cu totii pot enumera cateva locuri preferate pentru sarut, insa sunt unele despre care habar nu au cat de sensibile sunt. Iata cateva zone, care efectiv cer sa fie sarutate, linse, dezmierdate...




sarut-parteneri


Sarutul a re o foarte mare importanta pentru parteneri




Urechea

Desi femeilor le provoaca o placere deosebita, multi barbati neglijeaza in pat aceasta parte a corpului. Atentie, insa: nu ataca direct, bagandu-i limba in ureche, ci saruta-i ori gadila-i cu buzele lobul urechii sau partea aflata in spatele ei. Efectul sexual e garantat!


Ceafa

Daca ai vrea sa-ti duci iubita/sotia in pat, iar ea tocmai e ocupata cu altceva, iti dam un sfat: apropie-te de ea din spate, da-i parul la o parte si saruta-i ceafa. Trucul functioneaza impecabil - ea va uita de celelalte treburi si te va urma in... paradis.




sarut-gat


Gatul si ceafa sunt zone erogene




Obrajii, ochii, fruntea

Daca o saruti pe fata, de obicei o faci pe gura. Mare greseala! Nu uita de pometi, de frunte sau de pleoapele inchise. In acest caz insa sunt interzise linsul si muscaturile: fata este o zona sensibila, poarta-te delicat cu ea!


Soldurile

Zona soldurilor este mult mai sensibila decat crezi. O explicatie ar putea fi vecinatatea de organele genitale. Insa, oricare ar fi motivul, multe femei se dau in vant dupa sarutarile in zona soldului.




barbat-femeie


Sarutul sanilor face parte din preludiu




Sanii

Nu este o noutate ca sarutatul sanilor face parte din orice preludiu ca la carte. Fii atent insa - daca cumva nu sunteti amatori de sex sado-maso - ca muscaturile si "atacurile" dure sunt excluse, daca vrei binele partenerei. Si nu uita ca nu numai sfarcurile trebuie rasfatate: tot bustul merita o atentie deosebita.


Locuri de pupat cu "aprobare"

Sunt cateva zone cu "regim special", pentru sarutatul carora ar trebui ar trebui sa-i ceri voie partenerei tale. De exemplu, unele femei simt o placere maxima cand li se ling degetele de la picioare, altele insa il considera un obicei bizar. La fel se intampla si cu posteriorul - cel mai bine ar fi ca inainte sa o exciti acolo sa-i ceri aprobarea. Astfel, nu risti nimic.