Cum poti prelungi durata aparatului de aer conditionat

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriAparate aer conditionat, Cum sa/How to
Ultima actualizareJoi 9 noiembrie 2017
Vizualizari1662

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu totii stim ca aparatele de aer conditionat au nevoie de o revizie tehnica la 6 luni. Prin aceasta revizie se va elimina praful si celelalte microorganisme. Daca aceasta nu este facuta corespunzator aparatul poate fi sursa de microbi pentru intreaga casa.

AC-REPAIR

Studiile arata ca alergenii, introdusi in organism prin respiratie, produc alergii. Persoanele care sufera de probleme respiratorii sunt cele mai afectate de aceste microorganisme care pot fi eliminate eficient si rapid apeland la fiecare 6 luni la o firma de service aer conditionat. Aceasta intretinere consta in curatarea filtrului de aer pentru ca aparatul de aer conditionat sa poata functiona la capacitate maxima, precum si alte operatiuni de intretinere ale unitatii de interior cat si ale unitatii de exterior. Cu aceasta operatiune va asigurati ca aparatul de aer conditionat functioneaza corect si curat, eliminand astfel consum de energie mai mare in cazul in care aparatele nu pot functiona la capacitate maxima, fiind impiedicate de filtru de aer incarcat, sau alte disfunctionalitati ale unitatii intersa sau externe.

Toate echipamentele care construiesc aparatul de aer conditionat vor fi verificate la o astfel de revizie. In cazul in care aparatele de aer conditionat vor fi intretinute in mod corespunzator acestea vor oferi un aer curat, ceea ce va va oferi un mod de viata mai placut si mai sanatos. In cazul in care nu aveti timp sa va reamintiti de aceasta revizie, firmele care se ocupa cu service de aer conditionat va pot contacta in baza unui contract de revizie la momentul la care este nevoie sa se faca controlul periodic al aparatului.