Cum să-ţi încarci cartela Vodafone rapid şi sigur

Detalii

CategoriiIT
Taguritelefon
Ultima actualizareMarti 28 septembrie 2021
Vizualizari615

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cartela Vodafone îţi oferă toate beneficiile de voce şi date mobile la cele mai bune preţuri, fără perioadă contractuală şi cu posibilitatea alegerii planului tarifar dorit. Singura grijă care îţi revine este alimentarea periodică a creditului, pentru a putea prelungi extraopţiunea dorită şi perioada de valabilitate a SIM-ului.

Iată care sunt cele mai rapide şi sigure modalităţi de încărcare cartela Vodafone:

Site-ul companiei

Compania de telefonie mobilă are un site oficial prin care actualii şi viitorii clienţi pot afla cele mai noi informaţii despre oferte actuale şi viitoare. În plus, dacă eşti deja client, îţi poţi crea un cont de utilizator prin care ai acces la toate informaţiile referitoare la abonamentul sau extraopţiunile cartelei tale. O secţiune specială a site-ului este dedicată utilizatorilor de servicii de telefonie pe bază de cartelă reîncărcabilă.

Alegând acest buton, ai posibilitatea reîncărcării unei cartele PrePay din reţea. Alegi acest serviciu, introduci numărul de telefon de telefon, o adresă de email pe care vei primi chitanţa electronică şi selectezi suma prestabilită de 5, 6, 8 sau 10 euro. Dacă nu te interesează nici una dintre aceste valori, ai posibilitatea introducerii oricărei sume între 1 şi 100 de euro. În continuare vei fi redirecţionat către un portal de plată, în condiţii de maximă siguranţă cu privire la datele personale şi financiare pe care le introduci. Preţurile sunt fără TVA şi vei plăti echivalentul în lei la cursul BNR al zilei.

Un site dedicat


De departe cea mai rapidă metodă de a reîncărca o cartelă este prin intermediul unui site care se ocupă exclusiv cu acest tip de servicii. Motivul principal este că site-urile oficiale ale companiilor pun mai mult accent pe atragerea de clienţi noi cu abonamente şi investesc foarte mult în grafica de reclamă. Aşadar, pe pagina de start va trebui să cauţi secţiunea dedicată cartelei, iar de acolo să mergi către o altă pagină pentru a realiza reîncărcarea propriu-zisă. În schimb, un site care are doar această destinaţie îţi oferă posibilitatea de a cumpăra credit chiar din interfaţa cu care se deschide. Alegi site-ul dorit, introduci numărul de telefon, valoarea în Euro de reîncărcat şi eşti redirecţionat tot către un portal sigur de plată cu cardul. Tranzacţia se desfăşoară în deplină siguranţă, iar întreaga procedură nu trebuie să dureze mai mult de 15-20 de secunde.

Plată în numerar

Dacă variantele de mai sus sunt dedicat exclusiv plăţilor electronice, există şi opţiuni de achitare în numerar. Plata cash este acceptată în primul rând în magazinele partenere. Acolo soliciţi acest serviciu, iar un asistent de vânzări te ajută cu îndeplinirea procedurii. La final poţi plăti atât cu cardul, cât şi numerar. Tot pentru varianta cash, în oraşe şi în mediul rural au fost instalate automate de plată. Le recunoşti uşor datorită colajelor cu siglele marilor companii de telefonie mobilă. Alegi coloana Vodafone şi valoarea de plată dorită, introduci suma înscrisă pe ecran cu bancnote şi monede şi primeşti în schimb în bon cu un cod şi instrucţiuni de plată. În anumite limite, unele aparate eliberează rest în monede. Urmărind instrucţiunile de plată, poţi introduce codul de reîncărcare direct din tastatură sau prin apel la numărul indicat. Întreaga operaţiune durează mai mult decât variantele electronice, dar nu trebuie să depăşească 1-2 minute.

Alegerea serviciilor de telefonie mobilă în variantă PrePay îţi oferă libertate maximă în ceea ce priveşte costurile şi durata utilizării de voce şi date mobile. Cartela reîncărcabilă funcţionează atât în ţară, cât şi în străinătate, iar singura ta responsabilitate este de a alimenta periodic creditul pentru a prelungi valabilitatea extraopţiunii dorite.

Sursa foto: pixabay.com/photos/phone-cards-make-a-phone-call-to-buy-1086458/